Afyon'da da kaza var.
Printable View
https://twitter.com/Mdsbarass/status...51586209742848Alıntı:
Dr.Şeyhmus baraş
@Mdsbarass
Mardin'deki vahşet kazadan sonra Mardin devlet hastanesi ve Kızıltepe devlet Hastanesi'nde nöbetçi olan olmayan doktor ve sağlıkçıların inanılmaz çabası. Aynı anda 4 hastaya CPR yapılıyor. Bunlar dışında gelen Yaralıların tamamı entübe denebilir. Allah yardımcınız olsun
#Mardin
Alıntı:
Dr.Şeyhmus baraş
@Mdsbarass
Mardin 112 komutanın muhteşem yönetimi ile hastalar hızlı bir şekilde çevre hastanelere taşındı. Sahada ve merkezde çalışan 112 ekibi arkadaşlar helal olsun mükemmelsiniz.👏👏👏
İhtiyacı olan yaralıların tamamının olay yerinde entübe edilmiş olması. Multi travma hastalarının usulünce sabitlenmiş olması. Hastaların ihtiyaç duyacağı birimlere göre hastanelere dağıtılmış olması. Muhteşem bir afet yönetimi ve kalifiye bir sağlık ordusu demektir. 👏👏👏
Henüz yaralılar hastaneye yetişmeden istirahatte olan saglik personeli soluk soluğa hastaneye attı kendini. Gururlanmamak elde değil.👏👏👏
#Mardin
Alıntı:
serkan ¹⁹⁰⁷
@simsekkk
·
1 sa
@Mdsbarass
adlı kişiye yanıt olarak
Şu doktorların emeği bu ülkede yeterince karşılanmıyor bence.
Alıntı:
Dr.Şeyhmus baraş
@Mdsbarass
·
45d
Burda sadece doktor demeyelim lütfen sağlık ordusu diyelim. Doktorundan sekreterine inanılmaz bir gayret mevcut 🙏🙏
Alıntı:
🍀Ayşe🥊
@AksekiliAyse
·
24d
@Mdsbarass
adlı kişiye yanıt olarak
CPR ne demek
Alıntı:
Dr.Şeyhmus baraş
@Mdsbarass
·
23d
Yeniden canlandırma amaçlı yapılan kalp masajı ve solunum desteği.
https://expose-news.com/2022/08/13/g...s-immediately/
Alıntı:
German Researchers Examine Covid “Vaccines” and Vaccinated People’s Blood and Say Stop Vaccinations Immediately
Alıntı:
Aysel Karakuzu
@aysel_karakuzu
Aşılıların kanını inceleyen,60'tan fazla bilim adamından oluşan bir grup
'İnsan hayatı ve kamu güvenliğine yönelik doğrudan ve yakın bir tehlikeyi önlemek için Covid-19 aşılama programlarının derhal durdurulmasını' talep ettiler.
Alıntı:
Metin KÜLÜNK
@mkulunk
Çok enteresan bilgi .
Bilim Kurulu üyeleri bu bilgiyi gördüler mi?
Alıntı:
Ferhat Arslan, Dr. Doç.
@Ferhatarslandr
·
1 sa
Biz de enteresan buluyoruz bu uyanışları. İstanbulun göbeğinde göbeğimiz çatlayıncaya kadar bağırıyoruz iki yıldır. Demek çok enteresan.!
Trafik kurallarının uygulanmadığı beldede devlet yoktur, anarşi vardır....
PKK v.s. teröristlerle bile mücadelenin ilk şartı trafik kurallarına herkesin uymasıdır.
Bu ülkede "5 yıllık iktidar süresinde sadece trafik kurallarının uygulanmasını sağlayacağım" diyecek parti secimde benim reyimi alır.
Bu tır Cengiz Holdinge aitmiş.Alıntı:
Mardin'in Derik ilçesinde ekipler trafik kazasına müdahale ettiği sırada freni patlayan TIR kalabalığın arasına daldı.
FXHedge
@Fxhedgers
RUSSIA IS ATTEMPTING TO USE TURKEY TO EVADE WESTERN SANCTIONS -U.S. TREASURY STATEMENT
Alıntı:
Gökhan Uskuay
@guskuay
Rusya Batı'nın yaptırımlarından kaçınmak için Türkiye'yi kullanıyor.
ABD Hazinesi
Alıntı:
Tam tersi Batı yaptırımların etrafından dolaşmak için TR'yi aracı olarak kullanıyor ve bunu Rusya da biliyor.
Alıntı:
Gariban Yatırımcı
@Garibanyatrmc
Samimi olarak söylüyorum. Çevremde hep bana evlen çocuk yap bilmem ne deniliyor. Asker arkadaşlarımın hepsi teskere alınca ipini koparırcasına evlendi barklandı. Bense hiç heves etmedim. Bir iki kere o furyaya 26 yaşlarımda katılır gibi oldum. Ama sonra verilmiş sakadam varmış.
Çok şanslı biri. çok...Alıntı:
Olmadı. Ama şimdi dönüp baktığımda bana çok sıkıcı ve kısıtlayıcı geliyor baba..
İyi ki olmamış. Çoluk çocuk sahibi olup evlenenlere saygı duyuyorum. Ama neden bilmiyorum bende hiç öyle bir heves yok. Çocuğum olsun diye, ben hiç hayal etmedim. Halende pek niyetim yok.
Açıkçası yaşadığım gördüğüm hayatlar ve çevreler itibari ile bir tane normal mutlu insan da görmedim. Hepsi sorunlu. Bunlarda beni bu işlerden uzaklaştırdı sanırım. Şimdi bu şeyleri bana çevremde söylediklerinde beynime kan sıçrıyor
İçim daralıyor. Üzerime baskı kurulacak, bütün özgürlüğüm hayallerim elimden alınacak kontrolü kaybedeceğim hissi çöküyor. Düşüncesi bile beni bunaltıyor. Ben böyle iyiyim abi. Hayatımı kendi istediğim gibi yaşamak istiyorum. En azından şimdilik böyle istiyorum. 10 yıl sonra
Ne olur bilemiyorum. Ama şu an bu hayatı böyle sürdürmek istediğime kesinlikle eminim. Ben huzur istiyorum abi. Kimse ile uğraşmak istemiyorum. Kimseye de hayatımı adamak istemiyorum. Hayatımı kendi hayallerime adamak istiyorum.
Çocukları çok severim. Ama kendi çocuğum olsun diye hiç düşünüp arzulamadım. Akşamları iş dönüşü görüyorum tanıdığım mahalleden arkadaşları ellerinde çocukları gezdiriyorlar. Bana inanılmaz sıkıcı geliyor.
Ben çocuk peşinde gezemem bu yaşlarımda. Özgür adamım ben kafama eseni yapmam lazım. Sabahın köründe kalkar canımın istediği yere çeker giderim. Bu özgürlüklerimin elimden alınmasını istemiyorum. Ve ileride çok güzel hayallerim var finansal özgür olduğumda sizlerde izlersiniz
Hayallerimi.. Yaşanacak, gezilecek, motosiklet sürülecek hayallerim başarmam gereken bir ton işim var. Bu yaşlarımda çoluk çocuk bana göre değil. Ben böyle düşünüyorum. Farklı düşünenlere de saygı duyuyorum
, ama bu benim hayatım ben böyle istiyorum.
https://i.hizliresim.com/3ote1fy.jpg
Alakamız tabii ki var. Evrim de var. Ama insan maymundan geimiyor. Tam tersi maymun insandan geliyor. Sadece maymunlar değil, bütün canlılar, bitkiler dahil, bütün virüsler, bakteriler, ilk oluşan Rna virüsü dahil, tamamı insandan türemişlerdir.Alıntı:
Evrimci Zeus
@Zeus_yucegod
Hiç alakamız yok, dimi?..
İnsan, mükemmele yakın bir varlık olarak bu dünyaya düşmüştür.