asgari ücretin n olacagı asagı yukarı belli en az 25 k olacaktır
Printable View
Topiktede tat tuz yok el turco gibi bende bazı şeylerden hoşnut değilim bunuda kendilerine bildirdim.Topik tamamen işlevini kaybetti .Bir tane papağan var sabah akşam aynı şeyleri yazıyor burada ve hisse topiklerinde graflar bilgi paylaşımları olurdu şimdi pazarlama ve ego mevcut.Kendim yaşadım burada bütün topik şahit oldu Apka ile bu kadar adam var burada graf paylaşanda gelip ,bana orta vade öngörün ne diye soruyor bir insan aynı kişiye aynı soruyu hep neden sorar bunu cvp layacak varmı içinizde.:)Düşüncemizi yazıyoruz hayali değil gerçek çizgilerin altı bir hikaye ile doldurulmalı diyoruz kabul etmiyor öyle orta vade öngörü olmazmış net yazıcakmışım :)sonra tartışıyoruz ceza geliyor şimdi 8 gün cezalı idi 3 günde ben aldım bana verilen ceza apka adresini özelden bana at dediğim için:kahkah:Burada yazan üyelerin kendince takipçileri mevcut ben kendi adıma bunu biliyorum sizlerinde mevcuttur , burada seneryomuzu gerek graf gerek yorumlama yaparak paylaşıyoruz cebimize birşey girmiyor , bırak onu 1-2 kişi çıkıyor tartışıp kendi huzurumuzu bozuyoruz .Ama forum buranın takip edilmesini paraya çeviriyor , burada faal olan her üyeninde bunda katkısı olduğunu düşünüyorum.Yönetim belki farkında değil ama forum her geçen gün kötüye gidiyor.
Forum gayet iyi..... karga gibi sağa sola saldırma....milete laf atmayı, küfürlü hakaretleri bırak....kimse kimseye dokunmuyor....formu bir iki kişi ile manipüle etme... haddini bilip yaz....yoksa forum yönetimi ne yapsın küfürlü yaz ceza vermezsin ... öyle bir dünya yok
Forum yapabiliyorsa twiter gibi yapacak benim yazdığımı görmesini istemediğim kişiyi engelliyecem bu işler burada olmaz , burada red liyorsun adam seni yine görüyor bir şekilde sonra ortaya laf çakma yazıları yazıyor küçük beyniyle cvp veriyorsun gidiyor alttaki şikayet butonuna basıyor şikayet ediyor :)nasıl olacak şimdi sonra sindoma sinkaflı konuştu deniliyor bu kadar adamın içinde kahbelik olursa konuşurum takip etme diyorsun anlamıyor, muhatap olma diyorsun anlamıyor , yönetime bildiriyorsun bazen es geçiyor sonra sen cvp veriyorsun o ara sinkaflı cümle kurduysan sanada ceza geliyor millet ne uğraşsın gelir hiç birşey yazıp çizmeden 2 goy goy yapar işine bakar bu yüzden bu zihniyet yüzünden işlevini kaybediyor burası .
hadi kolay gelsin
Abka ve beni sürekli laf çakma peşindesin... rahat dur tek bir laf yazmam sana....ama sen sürekli kasiniyorsun....kendini dev aynasında görürsen illaki cevabını alırsın....
Bak sana cevap yazdım küfürlü yazmadan cevap vermesini öğren... tartışmayı hakaret boyutuna getirme
papağan geldi senle ve apka haricinde takıştığım eleman varmı yok ama 2 niz topiğin devamlı yazanlarının %60 ile mutlaka ağız dalaşınız var .Yukardaki cümleleri senin gibi kolpacı yazar sen burada millete özelden tehdit ettin mi ettin , özelden 2-3 kişi küfür ettin mi ettin ne ceza aldın normal şartlarda bariz yaptığın bu kurual ihlalinde topikten atılman gerekiyormuş attılar mı yok.
adam olsan karşısına geçip milletin suratına edemeyeceğin küfürleri o insanların özeline yazmassın ,
ben sinkaflı kelimeleri adamına göre yazarım adamla olanlada güzel nezih muhabbet etmesini bilirim ama kimseye sizin gibi sahte kabadayılık yapmam
https://i.hizliresim.com/b7bc508.png
obo görünümü var..spot hedef 10 bin zaten oralarda fibo desteği de var..10200 üstüne atarsa bozulur..y.t.d.
Şefim bulaşma buna... Engelledim ama alıntı yapınca görünüyor. Tam bir .... Kendi biliyor.. it gibi küfür ediyor bir de üste çıkıyor. Hükümetin trollarindan biri gibi. Kimsenin ipledigi de yok ama yüz de yok bunda... Long short boş beleş biri. Girdikleri her yeri p.ic eden tiplerden işte... Gidip topik açsın yok illa burası olacak ve içine edince görevi tamamlanacak.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi