Maradonanin çabası tanrının eli
Tabi orta hakem
Argentina dostu
England düşmanı
Yoksa gör muyo muuuuuuu?????
Printable View
Maradonanin çabası tanrının eli
Tabi orta hakem
Argentina dostu
England düşmanı
Yoksa gör muyo muuuuuuu?????
Düşman Dost farkmaz
Hakemsen hakimsen bilirkisiysen
Adil olacan
Ben adilmiyim
Hakem değilim
Muss es sein es muss sein
Beethoven
Sağır kulakla beste yapar
Ben de kör gozlerimle güneşi görürüm
Ekşi den sinyal lazım değil abi daha fazlasi gunaha girer, ama olanlara teşekkür
9999 msj da bitircem bu ay 55 msj kaldı yeter da
Dinlenin abi bu saatte bu ka izleyici anormal ötesi
Velevkl bende bi b*k değilim zaten hiç olmadım olma hevesimde yok zorla yada kandirarakta olmam zaafta yok Valide mesela iyi kendine iyi napem ben be ya :))) dünyaya geldik Delta t zamanı sonlandiracağuk hyt güzel ama kapilmadan tabi şöyle ki bnm enişte 53 filan yada 55 mort bu hayatı sevmiyor idi gelince vakit koyun gibi gitti zorlanmadan rahatca ama babaanne dünya aşığı 90 da ama güç bela istemiyerek gitti gitmiycem oteye diye diye ayak diriye diriye bu el pence Aldilar tabi salak oğlu salağı ne diretiyon kapıya gelmisler işte hıyar :))) (kendini rezil etti) sonuç : aynı sonuç
Duygu düşünceniz sonucu değiştiriyor mu Yooo hep aynı hep aynı
Yani sevme Sevilmede hikaye traş bırakın O sevsin
Aga bi de bu dünyada en faideli şeyler işlevleri hala çözülemiyen ama var olan şeylerdir
20 yaş dişleri 4 adet
Bademcik 1 adet
Apandisit 1 adet
Beher toplam 6 adet
Düşünün araştırın netçeyi bulucaksınız
Azkalsin askerde bademcikten oluyoduk Toroslar soğuktu ya 5 nisanda kafama dolu yağdı ceviz büyüklükte herkes dalga geçti tok tok ses çıkınca gafamin içi boş ondan tok ses geliyo deyyu :))) zaten hastalığın son aksami zor yutkunup uyudum sabaha da geçti tam bitti derken hersey düzelir bazan kimbilir umitvar olmasanda umutsuzda olmeyecen moruh