Oluyor kim diyor olmuyor diye.
Tüm dengesizlikler sonunda dengeye kavuşur. Yer kabuğu bile dirence dayanamıyor deprem oluyor.
Bu ülkede %15 stopaj varken yani 12 faizin neti 10,2 iken para bulmanız zor.
Bu ülkede yaşadığımız ekonomik zorlukların temelinde tüketim azlığı değil tasarruf açığı olduğuna göre bu faizlerle problemleri çözemezsiniz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Reyiz demis ki faisler tek haneye inince enflasyon tepetaklak olacak.:)
Syg,
Mevduatcinin cilesi daha bitmemis gorunuyor..
Syg,
https://www.aa.com.tr/tr/politika/ye...tbmmde/1625251
Bu hali ile gelmis meclise...
Syg,
Bulursun hocam bulursun ne yapacak millet .eriyor meriyor , .kac kisi takip edecek dolar al satı .borsa zaten kumarhane olarak goruluyor .dolarda alip yatsan nereye kadar yatacaksin .bi kere su var tasarruf sahipleri mevduatci faiz az da olsa cokta olsa biriktirdigi paranin arttigini gormek ister .kizima aktiften hesap actirdim 10 bin tl ..diyorum ki her ay 200 tl aliyorsun .bakiyorum ki her ay daha para biriktiriyor.bu risksiz fonda olabilir.diger taraftan adam biriktirmis emekli olmuş.bankadaki faizinden her ay takviye yapiyor.eriyecek diye yemesin mi niye biriktirmis .dudu abi her ne kadar tl iluzyondur diyor hakli belki lakin bu is karakter meselesi .o acaba tum hisselerini satip tl mevduata gecermi mumkun degil dusuncesi bile yer bitirir. Mevduatcida borsadan tek lot bile almaz .ha dogru yanlis tartisilir ..syg