Beyaz peynir revaçta pınar süt hissesi mi alsak acaba:plc:
Printable View
Beyaz peynir revaçta pınar süt hissesi mi alsak acaba:plc:
neyse coincileri kendi hayalleriyle başbaşa bırakıp bizim işimize dönecek olursak...
viop 1.555 üstünde kalıcı olamıyor...
o seviyeler güçlü direnç görevini sürdürüyor...
son dönemde 3 lü tepe oldu...
önümüzdeki hafta 3 lü tepenin hatrına düşüş bekliyorum...
krdmd eregl ve bir miktar endeks shortla devam edicem...
şimdilik bu üçlüden en güzel karda olana krdmd haftaya bakalım ne olıcak...
https://i.resimyukle.xyz/xABKxb.jpg
Bist30 genel anlamda çok ucuz. Kısa vadeli riskler olsada yön yukarı dönecektir. HEle ki siyasi değişim işareti ile büyük ralli gerçekleşecek. 2021 mi 2023 mü önemli olan tarihi kestirmek. Bist 30 portföyüm ve listeyi hazırlarken kapanış fiyatlarını yazdım.
1,82 Ekgyo
7,51 Sise
6,71 Petkm
87,75 Tuprs
18,31 Kchol
8,09 Sahol
10,30 Enerjisa
4,87 İsc
14,84 Tcell
3,42 Vakbnk
2,10 Ykbnk
28,80 Vestl
34,38 Arclk
65,00 Bim
1,26 Tskb
1,86 İsgyo
15,00 Asels
Sayın Serkan23,
pes bu kadar olur, tam isabet olmuş,..
koç dediğiniz arkadaşı ben buraya üye değilken arada sırada uzaktan burayı takip ederken, kendisiyle sürekli uğraşılan bir kişi olarak tanırım, başkada ilgim alakam yoktur,..
gereksiz bocalayan bir arkadaştı, bu durumuna üzülüyordum uzaktan, çünkü bir şeyler yapmaya çalışıyordu,..
burada diğer kişiler ilgilenmediği halde Teknik analiz ve indikatörlerin üstüne çok ve gereksiz düşüyordu,..ve minörden macöre çok dağılıyordu analizleri, birde her şeyi analiz etmeye çalışıyordu, böyle olunca sıkıntı yaşıyordu,...
burada da üstüne geliniyordu,...
burada bazı kişileri uzaktan nicklerinden biliyorum, bazı beni tanıyan arkadaşlarsa bana kendilerini zaten tanıttılar burada,
ben voborsada yazdım 8 sene, koç dediğiniz kişi burada kaç sene, benim buraya üyeliğim sanırım X lı topik 30 ken başladı
Bu kaset olaylarının ne iç siyasete ne de başka bir şeye etkisi olmaz...
Sonsuz güce sahip bir iktidar ve arkasında kabul etsekte, etmesekte inanılmaz bir halk desteği var.(Pandemi süresince zayıfladığına da inanmıyorum, en erken seçimde, tüm o şikayet edenler yine aynı partiye oy verecektir.)
En fazla bir iki bölüm daha yayınlandıktan sonra, ABD içeride bir etkisi olmadığını bilakis iktidarı güçlendirdiğini farkettiğinde, malum şahsı DEA paketleyip ABD'ye götürecektir...
İçeride de yazın büyük mitingler düzenlerler.....
Velhasıl böyle geçer zaman..
Borsa mı, ha büyük ihtimal yeni rekorlar kırar....Kara para cennetiyiz nasıl olsa...Yaz sonuna kadar 2.000'leri görürse şaşırmam..
"Once Upon A Time..."
Coin olarak ripple grafiğine baktım. 2-3 yıl önce bugünün yüzde 1 i fiyatlarda işlem görüyormuş. Şimdi bazen düşünüyorum almak istesek ne zaman alınır? Ya da alınmalı mı?
Şimdi 1 2 3 4 ay çok önemli. Herşey olması gerektiği ay ile orantılı. Btc çok kişiyi deli edebilir. Seviyeler şok getirebilir. 18.... :)