Yaylarla dalga geçecemde bende başakım
Printable View
Ortalama bir şey var. Yok 12 saniye bunun olabilmesi için yanardağ tam patlayacakken dünyanın en seksi kadını ile olman gerekir. Çok fazla atmışlar. Ne o boğanın aslanın durumu makine tahriş olur o kadar zamanda. Yok kardeşim kabul etmiyorum. Ha 20 -30 rauntluk maçta ilk atıştırmalık olur o başka.
Doğum tarihini hayatta söylemem kimseye, adam sırıtarak bakmaz en azından.
La forum her konuda uzman bravo bravo. :bravo::bravo:
Bir konuda da görüşünüz olmasın be.
Borsa bitti, Viop bitti, Tarım konusu bitti, hayvancılık bitti, siyaset bitti, savaş bitti, çüke mi geldi sıra.
madem her şeyi biliyonuz benim tahhüt bitiyor iki ay sonra internette telekom. yeni tarife 120 TL, şu anki 90 TL. zam gelecek deniyor geçeyim mi hemen yoksa bir iki ayda daha idare edermiyim? bir de amk ne zam yapmışlar ben bunu 60 TL diye almıştım 90 yapmışlar zamanla.
önceden superonline kullanıyordum sonra bir arıza yaptı 2 ay uğraştırdılar beni arada bir kesintiler de olurdu neyse 2 sene önce kablo net'e geçtim çok memnunum valla. 50 mbps hız sınırsız internet + kablo tv (bunu kullanmıyorum evde digiturk var) 2 sene 87 tl idi şimdi 110 tl den yeniledim 2 yıl daha bu ay bitiyordu taahhüt...kullandığım 2 yıl içinde abartmıyorum en fazla 2 kere kesinti ya oldu ya olmadı onlarda çok kısa süreli idi...superonline dan önce ttnet vardı...onda da kesintiler oluyordu ara ara beni sinir ediyordu...