Karanlik oda islem hacmini bilen varmi. Kapanışda bekleyen 3 milyon ustundeydi diye hatirliyorum . Karanlik oda sonrasi 2850000 kalmış. Son anda yüklü satanmi oldu acaba
Printable View
Karanlik oda islem hacmini bilen varmi. Kapanışda bekleyen 3 milyon ustundeydi diye hatirliyorum . Karanlik oda sonrasi 2850000 kalmış. Son anda yüklü satanmi oldu acaba
Şahsen depolamalı kısmında da tuzum olsun diye bir miktarda yeotekle full yenilenebilir enerji sektöründe pozisyonlarımı tutuyorum. Bu şirket çok güzel bir şirket. En başta patronu Güzel adam. Bir vizyonu bir misyonu var. İki gündür tahtada resmen güç gösterisi yapıyorlar. Gün içi volatil hareketlerden kurtulabilmek için, ekran bakmıyorum.
Şimdilik 37 milyar TL piyasa değerimiz var. Bist bozmazsa 45 50 milyar arasına kadar rahat gideceğini düşünüyorum.
Teknik hedeflerim var oralarda kar al yapabilirim bir miktar, onun dışında aşırı fiyatlanma olmadığı takdirde pozisyonumu tutmayı düşünüyorum.
Beklentiler mükemmel çok büyük, ama Zafer sarhoşlu olmamız lazım temkinli iyimserlik iyidir, aşırısı zarardır.
Hafta sonu tekrar değerleme yapar görüşürüz dostlar. Allah hepimizin birini bin etsin.
Yeoda patron satış hikayesi vardi bir dönem. Basvuru yapmislardi . Gesanda patron satışında sıkıntı yasaninca direk terkettim yeoyu. O satış yapildimi bilmiyorum yapilmadiysa tahtaya baskisi buyuk olur
Henüz yapılmadı. Kimseyi etkilemek istemem ancak bence bu sektördeki en ucuz şirket. Yüklü pozisyonum var subjektif davranıyor olabilirim. Bir ara yeotk in sayfasına detaylı yazacağım inş. Tabii gesan çok çok daha büyük bir şirket hikayesi çok fazla. Euro power'ın izahnamesinde depolama üretim işine de gireceklerini yazıyorlar. Eğer sektörde sorun olmazsa. Gesan çok farklı yerlere gelecektir inşallah.
Kasım 2022 kap haberi yeotk. Bende de yeotk var.Arsasi alınmış batarya fabrikası ve diger yatırımlar için kullanılacakmış. Geçenlerde de 15 milyon avro kredi kullanmislardi. 500 milyon TL de teşvik almışlardı. Yatırım finansmanına ihtiyaçları var.
Kasimdaki kaptan sonra Aralık ayında yine bir kap gelmiş. Hisseleri geri çekmişler. Ocak ayında ise tekrar satışa konu olması için 14,5 milyon lotu kote etmişler ama satılmadan öyle duruyor şuan için. Ek 29482
CPH2269 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
halka arz çok pahalı bir arz olmadı mı?
bu konuda bana göre hazır ortam iyiyken biraz geçirmişler gibi geldi.
iki çeyrek sonrasının karlarını bile hesap edip öyle vermişler gibi sanki.
europower iyi şirket olabilir. ancak çıkışı pek olumlu görmedim.
kontrolmatk sahibi halka arz fiyatının kendisinin onay vermemesine rağmen ısrarla düşük arz edildiğini dile getrdiğini hatırlarım.
ucuzuz diyebilecek gesan yetkilisi bulmak çok kolay değil.
yine de müzik devam ederken arz furyası 5 tavan garanti gözüyle bakılıyor.
o da zaten 10 tane mi olur. 20 tane mi?
gesan çok beğendiğim bir şirket. gelecekte daha da adından söz ettirecektir. YTD