Sayın Baygerogenin belirtigi gibi sahipligin 7 TL'ye kağıt satışından beli kırıldı gerek kurumsallar gereksede montanli yatırımcılar uzak duruyor bir haber gelmezse orta vadede bir hareket olur şimdilik birşey olmaz.
Printable View
Sayın Baygerogenin belirtigi gibi sahipligin 7 TL'ye kağıt satışından beli kırıldı gerek kurumsallar gereksede montanli yatırımcılar uzak duruyor bir haber gelmezse orta vadede bir hareket olur şimdilik birşey olmaz.
Bosch Fren 290 f/k ile %4.5 primli, Egeen ise nasıl eksiye dönerim diye kıvranıyor. Bu durumun tek sorumlusu konuşma özürlü, eğitimsiz, ezik, ahlak yoksunu patronun kendisidir. Yapmış olduğu küçük yatırımcıyı zarara uğratmaktır, SPK ya ve cimere şikayet edin. YTD.
Amelikaya gidenler içinde Egenden birileri de var mı acaba?
3 Kulhuvallah 1 Elham bile okudum!Gapı gaptırmam diye yine çırpındı!Düşük sermayeliler gidiyor da bir bu gitmiyor akla mantığa sığmıyor bu durum!Battı da habarımız mı yok?
https://i.hizliresim.com/mcacnjy.PNG
Ne diye şikayet edeceğiz siz uygun bir dil ile şikayet yazın bu forumda paylaşın.
SPK nın ciddiye alıp inceleme başlatacağı bir neden gösterin ben yazarım bana uyar.
Ben mantıklı bir başlık bulamadım patronun her yaptığı yasal görünüyor.
Yani demem o ki patron şirketinin hissesini yükseltmek zorunda değil.
Saygılar,