Borsadan tamamen çıktığımda endeks 5400, KLGYO 3.71 di, ancak daha önce KLGYO portföyümden çıkmıştım umduğumdan çok daha iyi performans gösterdi, inşallah çoğunluk en azından karı dışarı almıştır.
Printable View
Sn tahminci yeniden değerlemelerdeki artış direk kar olarak mı gözükür bilançoda.Bu karın vergisi varmıdır.Bir de bu bilançoda 2022 nin yeniden değerlemeleri yapılmak zorunda mı,yani misal herhangi bir varlık bu yıllık bilançoda da 2021 değerlerinde kalabilir mi
Benim durum malum,fiyat farketmez,bilançoya kadar devam:))))))))
Cevapları buldum,direk kar olarak gözüküyor vergi falan da yok,fiktif kar olduğu için makul değil ama normal satışlardan da baya faaliyet karı gelecek,kkm ,dolar ,ve hisse fonlarındaki nakitlerden de baya kar gelir,12 aylık bilanço muhteşem gelecek,ondan bunca sıkıntı.Bekleyelim bakalım ne olacak
Bugün eksi kapamaya çalışıyor.Niye borsa yüzde beş yukarı muadili ekgyo yüzde 9 yukarda bizimki kırmızı niye ki.Demek ki beklenti büyük.ytd diye not düşeyim ama bugünkü bu fiyat bana fırsat gibi geldi.Dün bunu diyemezdim tüm kağıtlara çakıyorlardı,bunlar da istediği gibi basıyorlardı.Ama bugün kü fiyat bana fırsat gibi geldi.
Değerlemeler hala gelmedi.Şirketi aradım ocak sonuna kadar gelecek dediler.Neden bu kadar geç geliyor anlayan var mı.
Sadece esenyurt lojistik ten 1 milyar kar gelecek,o zaten kesin,esenyurt lojistik 1.6 milyar ediyor yani bugünkü 3.4 liranın 1 lirası sadece esenyurt lojistikten gelecek,ben diğer değerlemelrde de 3 kat bekliyorum bu da 5 milyar olan değerimizi 15 yapar da hadi 15 olmasın 10 olsun ,1.5 sermaye ile 6 ila 7 lirayı suyun içinde görmesi lazım.Ama bizimki ne yapıyor sabah kalk seans açılır açılmaz yüzde 5 aşağı genelde2 milyon civarı lotla sonra dört beş milyon lotla taban :)))))))))) Yahu kağıdı dağıtmaya çalışan böyle mi yapar .Önce bekler alıcılar ulan bu dönüyor mu ne der oraya lotlar birikir onlara çakar falan.Ama dert o değil dert milleti mümkün olduğunca bezdirip mümkün olduğunca alttan toplamak.
Harfiyen katiliyorum sayin hkm