Bu ağlakları aranıza almayın .ben evıme gelen temizlikciye bile akp ye oy veriyorsa gelme diyorum. Beslemeyin. Zırlatmayın böyle.
Printable View
Bu ağlakları aranıza almayın .ben evıme gelen temizlikciye bile akp ye oy veriyorsa gelme diyorum. Beslemeyin. Zırlatmayın böyle.
sen 85 mılyonluk pastan varken bu pastayı 5m surıyelı 3 m afgan banglades somalı..afrıkalıyla paylascam derken o pasta yetmez ondan sonra pahalılıkta olur enflasyonda...gecmıs olsun....5 kısılık aıleye 3er kısı ekle ...refah sevıyesı mı yukselır...bırakın bu işleri hala tarıhten ders almaamısınız....yardım kurumu mu bu ulke.....hadı hepsını gectım....bu afrıkalılar vb vatandasların ne işi var abi...
Almayın aranıza konsuturmayın. Adam 50 yasına gelmiş hayatta ki tek başarısı öss sınavında yaptıgı mat neti. Yıllardır aynı goy goy asosyal.
Önce bunlar basa gelirse bize ne yapmazlar diyor. Sonrada lafı cevırıp ben akp savunmuyorum diyor. Bu tipler böyle barındırmayın.
Üç beş tane fabrikatör üçbeş tane emlakçı müteahhit ucuza işçi çalıştırsın diye halkı ezmek çok yanlış, unutulmamalıdır ki bir karar alınıyorsa bu hep zengin godomanlara hizmet içindir Lambent abi
akşam seyrediyorum bu idraksizler sürekli çoban muhabbeti yapıyor tv'de.. sen ilkokulları bile kapatmışsın köylerde bir şey kalmamış bırakmamışsın.. akape politikaları sorumlu ülkede köylü kalmamasından.. artı süper yüksek vergiler ve zamlar milleti sürünme noktasına getirdi..
bu şartlarda taşdevri şartları yaşayan afganlar için elbette cazip olur.. sen neden kendi vatandaşına cazip bir ülke yaratamıyorsun onu sorgulaman lazım.. ama milli bilinç ve şuur olmayınca abd nin politikalarını yapan akape yi savunuyorlar.. ülke adına çok vahim ve zararlı..
Sayın ABKA gelenler mülteci değiller. eğer mülteci olsalardı bayramda günlerce kalabildikleri ülkede kalmaya devam ederlerdi.
Gelenler emperyalist ülkeler tarafından VATANIMIZIN demografik yapısını değiştirme çabasıdır.
Gelen Afganların genç erişkin erkek olduğunu düşündüğümüzde eğer mülteci iseler anasını bacısını karısını bırakıp ta kaçan adamdan kimseye hayır gelmez, ancak emperyalistlere paralı asker olurlar.
Suriyeli doğan çocuk sayısı ülkede doğan Türk vatandaşı çocuk sayısının yarısına ulaştıysa düşünmek lazım.
Hem de çokk düşünmek lazım
NOT.. ABKA ile sosyal konularda foruma geldiğimden beri hiç hemfikir olmadım.
Ana yalnızca ben de dahil ekseriyetin aklına uymayan şeyleri her yazdığında ikna edici açıklamalar yerine hep birlikte goygoya başlanması forumu çok fazla sayıdaki üye olmadan düzenli takip eden kişilerini etkilemiyor. Hatta ABKA ikna edici oluyor.
içindeki karanlığa bak, akp ye oy verdi diye evine temizlikçi de almazmış..
işte senin gibi kalbinde KORKUNÇ KİN VE NEFRET YER ALAN bu zavallılar yüzünden AKP SEÇMENİ KONSOLİDE OLUYOR...
MERKEZİ GÜCE SAHİP DEĞİLKEN BİLE BU KARANLIĞI GÖSTERENLER KRİPTO AKPLİDİR..
sizin yüzünüzden ölümü görenler sıtmaya razı oluyor.
nefretinle boğul.
ha kin öyle bir illettirki ağacın kurdu gibi haset edeni içten çökertir.
GÖÇMEN MESELESİ ÇOK ciddi bir problem..sınır kapatılmalı ama zamanında yanlış politikalar yüzünden BOLU YA gelmiş insanları su ile sınamamak lazım..
hiç bir ülke 5 milyon göçmeni taşıyamaz... akıllı çözümlerle bunlar gönderilmeli ama ÇÖZÜM BELEDİYE BAŞKANININ ÇÖZÜMÜ DEĞİL...
İTİRAZIM su kozunu kullanılmasıdır.
benim dediğimi esasında tüm siyasi liderler de diyor...
göçmenlere yapılan insanlık dışı muameleye karşı çıkmak onları göndermemek değildir.kalsınlar demek değildir.
GÖÇMENLER SORUNDUR İLAÇ SIKALIM MI DEMEK LAZIM?
AMA FORUM o kadar keskin ki dediğimin dışına çıkarılarak farklı konularla güya haklılık kazanılmaya çalışılıyor..