Stagflasyon, resesyon ile enflasyonun aynı anda görüldüğü durumdur. Bu durumda ekonomideki işsizlik oranı artarken fiyatlar da hızla yükselmektedir.
Printable View
Stagflasyon, resesyon ile enflasyonun aynı anda görüldüğü durumdur. Bu durumda ekonomideki işsizlik oranı artarken fiyatlar da hızla yükselmektedir.
Ralliiiiiiiiiiii vs muhabbetlerini bırakın bence çünkü belirsizlik hakim hem dışarısı için hem bizim için , borsada şuanda masada yemek yer gibi hareket edin.
bar lara fazla takılmayın özellikle yönetilen borsalarda makinalarla istediğiniz barı yaparsınız.
hedge ve stoploss lu oyun benim için en güzeli.
kendimden örnek vereyim ,
99 tuprs aldık burada belirttim 110 dan sattım 111 üstüne atınca gideceğini anladığım an KENE oldum .
bilançoya kadar sırtında olmayı düşünüyorum şartlar eşit olursa.
önümüzdeki günlerin flaş emtiası cotton olacak...
05.10.2021........
Sabah tup ve thy kurulan oyun mevcut neden yoncada unlü geldi sabah sabah 3 milyon üzeri satış yaptı 9.17 kadar.
Sonra topa dışarısı yeşillenince badem bofası girdi 9.27 şimdi , Tahtalar arası surf devam ediyor.
Piyasa gene çay tabağında ıslanmış şeker gibi..
Ne tarafa faydası olacak bilinmiyor
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse değişimi eregl satıp tuprs da yapıp tuprs trend eregl yeni dip yaptırdılar.
surf olayı ayrı kısa vade hareketler endeks ağırlığı olan tahtalarla bu hareketlerle endekse hacim ve ivme kazandırılmaya çalışılıyor gün içi benim yorumlamam bu şekilde.
kolay gelsin.