Ancak bazi fonlarda garantinin 0.01 yada deniz in 0.01 gibi usd vadelisini de kullaniyor ama gidip halk banka dan 3.5tan da hesap acabilirler ama vardir bir dusunce .... cabuk islem yapmak yada hacim vb durumlari..
Printable View
Fon sepeti fonlarında şirketlerin kendi fonlarını alması belli bir yüzde ile sınırlanması gerek bence.
GJB İnveo portföy birinci fon sepeti fonuna bakıyorum 12 fon almış içerisine hepsi kendi fonları el insaf yönetim ücreti içinde yönetim ücreti. Seçilen fonlar kendi kategorilerinde en çok kazanan olsalar helal olsun diyeceğim ama bunlar kazanç kapısına döndürmüş olayı. Seçilen 12 adet fonların içinde hsyf hariç izahnamesi uygun olanlarda da mutlaka inveo ile alakalı fonlar vardır.
Bu kadar olmasa da baktıklarımdan MJB'de bu anlayış var.
valla tuncay turşucu'sundan tunç şatıroğlu'na devrim zelyut'a isim yapmışların hepsini yıllarca takip ettim, tahminlerinde %100 tutarlı olan sadece o var. nasdaq 17k'ya dayandığında burda artık temkinli olmak lazım diyen de, sp500 3500'e dayanınca artık alım yeri diyen de sadece oydu. bistin 2400 bandını aşıp çok yukarı gidebileceğini de ilk o söyledi. diğerleri trend ne tarafaysa oraya gidecek diyor onu tüpçü cafer abi de diyor o videoyu izlememe gerek yokki. tipine gelince ciddi bir duruşu var gayet düzgün adam ben severim öylesini, ben de üçkağıtçı gibi tipi olanı sevmem misal mete yüksel ama o da izledikçe ilgimi çekmeye başladı öngörüleri tutuyor. yani profesyonel yaşamda tipe bakmasak daha iyi sanki: )