Genel Kurul, şu sıralarda İsveç gündemini görüşüyor. Protokolün önümüzdeki dakikalarda oylamaya sunulması bekleniyor.
Printable View
Genel Kurul, şu sıralarda İsveç gündemini görüşüyor. Protokolün önümüzdeki dakikalarda oylamaya sunulması bekleniyor.
isveç banko zaten yahu..
:drunk:
Kuzey Atlantik Antlaşması'na (NATO) İsveç'in Katılımına İlişkin Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi ile bazı uluslararası anlaşmalar gündemin ilk sıralarına alındı.
Umarım yanılmam ama bu sinsi hareketler mal satmaktan çok, mal aldırmamaya benziyor, bende nakit buldukça alıyorum her gün.portföyün yarısı kkm, bu nedenle düşüşlerden de
çok korkmuyorum, vadeye iki hafta kaldı.kkm sona erdi , bakalım iki haftaya kismetimize ne çıkacak?
Mal çıkmak isteseler 8150 üstüne hacimli alır, oradan isteyene verirlerdi..Mal öyle verilir. Dirençte kime mal verecek..?
Şu an dirençte oyun oynuyor...
Asıl oyun THY tahtasında var. 255 üstü kapatmamak ama aynı zamanda mal vermemek için kıvranıyorlar..Aynısını Migros da yaptı. Dün kırdı geçti..
Biraz daha sürüncemede bırakabilirlerdi
F16 ısrarının önemli sebeplerinden biri F35 programından ABD nin çöktüğü yaklaşık 2.5 milyar doları mahsup etmek
daha önemli sebebiyse tüm alt yapı beyin gücü F16 ya göre dizayn edilmiş yıllar içinde
Tabii yerli birtakım silahlarıda F16 ya uyarlanabilme yeteneğide geliştirdiler
Zaten F16 dan daha fazla modernizsyon kiti peşindeler
40 adet yeni Block 70 F-16 savaş uçağı ve mevcut filolar için 79 modernizasyon kiti
Bir anlaşma var gibi
yada İsveç'e ok .
2.5 milyar dolar üstüne bir bardak su
Havada bulut f16 yı unut
umarım böyle olmamıştır ..ama tabii F16 işi bu İsveç ok .yinden hemen sonra olmayabilir o zaman çok bariz olur
görecez bakalım
Bu arada ben de mal yok ..antiparantez belirteyim