bademim 73.vermiyorsun ver artık pazara çıkacagım ben yaslı ve ihtiyar bir adamım bekletme beni hadi ver bademim..
Printable View
bademim 73.vermiyorsun ver artık pazara çıkacagım ben yaslı ve ihtiyar bir adamım bekletme beni hadi ver bademim..
Piyasa Gündem â�°
@PiyasaTurkiye
·
5s
AKP'li Külünk: İktidara yakın gözüken ve Borsada ki şirketler üzerinden Sürekli Bedelli sermaye Arttırımı ve halkaArzlar yolu ile zenginliğine zenginlik katan bu KARUN gibi doymazlar yatırımcılarını mağdur ederek Sayın Cumhurbaşkan'ımıza Muhalif insanlar oluşturmaktan vazgeçin
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yirmi sene sonra mı aklınıza geldi hırtlar
Tamamen tribünlere oynuyor, saltanatları riske girdiğinden dolayı bu söylemler.
Aksi durumda nerde kalmıştık durmak yok zulme devam.
Kaybetmeleri az ihtimal olsa dahi, birbirinin ifşalarını o zaman görün.
Mahelle kavgalarında bile olmayan uslübe şahit olacağız.
Hurgz hasılat üç aylik 119 milyon
İhgzt hasılat üç aylık 171 milyon..
Borsa böyle birşey insanı delirtir. İki tarafin patronu iblis ama piyasa degerlemeleri bambaska
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2+2= patron bilir.
Fiili dolaşımdaki 300 milyon lot senedi topla kaç kademe gider.
Sonuç büyük patron bilir.
Bu koşullarda, bu hesap hiç de şaşırtıcı değil.
Yüzüne Türkiş teki lavuk bakıyor. Üç gündür 9.5 milyon lot aldı hala da pasiften alıyor.gecende de almıştı on kademe yukarıdan blok satmıştı.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hürgzte ,119 milyon hasılat , fiyat 3.72 tl ,ihgzte 171 milyon hasılat ,fiyat 0.81 kuruş ,demek oluyorki Yıldırım Demirören ,mücahit Ören azılı hırsızından,soyguncusundan,dolandırıcısından milyon kere daha adamdır,,haysiyetlidir,cibiliyetlidir,namusludur,ş ereflidir,onurludur,gururludur,itibarlıdır.. Dikkat ederseniz hükümete yakın bazı şirketlerin hisse fiyatları (İttifak holding,ADESE,Işıklar enerji yatırım Hol. ,CEMAS ,İhlas Hold. ve İştirak şirketleri gibi) patronları tarafından sırf yatırımcı vatandaşlara ayar vermek için sürekli baskılanıp düşürülmektedir..