Sabah erken maaşı çekip dolar akan sekeride tatlıyıda çıkardı
Printable View
http://www.bloomberght.com/haberler/...sini-tamamladi
ki öyle zaten. elin hollandalısı gelip burda niye avm kursun kafayı peynir ekmeklemi yedi. borsanında ciddi bir kısmı gene böyle. nasıl az vergi vermek için Türkiye'deki bütün yatlar ABD'den kayıtlı bunlarda aynı hesap.
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz
Alıntı:
Originally Posted by thejackalav.
Teknik olarak gün aralığı... Max. 4,6520 min. 4,4910..
Bu başlık Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz başlığı
Biri hisse senetçi diğeri faizci tarafından bi dolu beyan var
yasak değil tabiki
umarım bu başlığı okuyup dolar almak isteyen ya da dolar alıp taşıyanlara bu arkadaşların bir faydası oluyordur
ALDIĞI POZİSYON'dur adamı konuşturan..
Demek istediğim açık; tuttuğun pozisyon söylemlerine bulaşır ve kişileri manipüle edersin..
Örneğin sn bahri buna iyi bir örnek olacaktır, istemesine rağmen bir türlü dolar alamadı..
gözlemim bu..
her koyunun kendi bacağından asıldığını biliyoruz
ama başlığın ruhuna aykırı bazı şeyler..
burada dolar yükselsin dışında bir yorumun hoş karşılanmadığını biliyorum o yüzden bu yazıdan sonra da kesinlikle bir daha buraya yazı yazmam ben bilimin yanındayım sıkı mali politika olmadıktan sonra dolar yada faizin yükselmesi gerçek bir ekonomik dengelenmeyi asla sağlamaz dolar almak mesele değil tek bir tuşa bakar eğer inancımız azalırsa bizde dolarcı oluruz ayrıca ben asla dolar düştüğünde buraya gelip dolar şelale oldu tarzı tahrik edici bir yorumda asla bulunmadım ancak dolar çıktığında tl cilere dolaylı yoldan aptal salak yorumları yapıldığını da defalarca burada şahit oldum ayrıca pozisyonudur adamı konuşturan lafınıza sonuna kadar katılıyorum o yüzden sürekli burada aman faiz artmasın yorumları yapılıyor
Ve birde dolar yükseldiğinde burada olan, düştüğünde ise bu başlıktan kaybolanları da ilave etmek lazımdır sevgili Epikurus..
Not: yinede belirtmeden geçemeyeceğim, ben Bahri kardeşimizi hariç tutuyorum..:yes:
Sayın bahri yazımı lütfen iyi okuyun
sizin dolar alamadığınızı, ama sürekli almak istemenize rağmen alamadığınızı belirttim.
ben sizinde mağdur olduğunuzu düşündüm :)
manipüle eden değilsiniz
üzgünüm ama manipüle edilensiniz.
yazıp yazmamak konusu kişisel bir şey bilemem..