Printable View
Yanlız bir 50 bini bu forekste deneyecem az kar edeyim de borsada :)
Alıntı: Originally Posted by 66Trader66 Yanlız bir 50 bini bu forekste deneyecem az kar edeyim de borsada :) Aman dikkatli ol ortak. Hulk ta vaden uzun di mi.Hedef için bir kaç yıl?
Alıntı: Originally Posted by 66Trader66 Yanlız bir 50 bini bu forekste deneyecem az kar edeyim de borsada :) o öyle olmuyor malesef olsa herkes köşeyi dönerdi. :oleyo: halkbank daha düşerse destek değeri nedir biri bana söyleyebilir mi? ona göre bir şey hesaplayacağım.
Alıntı: Originally Posted by Yıldıztozu Aman dikkatli ol ortak. Hulk ta vaden uzun di mi.Hedef için bir kaç yıl? Ortağım vadem 2 ye katlayınca. Kademli satmak 2 yıla kadar aynen
Alıntı: Originally Posted by Burak84 o öyle olmuyor malesef olsa herkes köşeyi dönerdi. :oleyo: halkbank daha düşerse destek değeri nedir biri bana söyleyebilir mi? ona göre bir şey hesaplayacağım. Elimdeki lot kadar alırım citinin hedefe giderse
Alıntı: Originally Posted by Burak84 o öyle olmuyor malesef olsa herkes köşeyi dönerdi. :oleyo: halkbank daha düşerse destek değeri nedir biri bana söyleyebilir mi? ona göre bir şey hesaplayacağım. Bunu sadece Th söyleyebilir. Hisseyi aldığından beri hiç direnç göremedi ama günlük desteklere aşina :)
Ha olurda garan hulk eşitlerse yüzde 50 garana geçerim ak harici bir özel bakam daha olsun :)
Alıntı: Originally Posted by 66Trader66 Ortağım vadem 2 ye katlayınca. Kademli satmak 2 yıla kadar aynen Dilerim gerçekleşir hedefine ulasirsin ortağım. Hep beraber.