Krt ve Perincek televizyonu ayni sekilde yayin yapiyor.
Dugin icin, "Putin'in beyni" diyorlar.
O kadar degil. Cok sisiriyorlar.
Printable View
Krt ve Perincek televizyonu ayni sekilde yayin yapiyor.
Dugin icin, "Putin'in beyni" diyorlar.
O kadar degil. Cok sisiriyorlar.
Hakan Hamdi Ünal🇹🇷
@Jarnac_
Oyuncu Civan Canova'yı kaybettik. 'Kapkara bir köpeğin üstüne bastım. Hayvanda gayri ihtiyari sıçradı beni yere attı. Sağ kolumun üstüne bütün gücümle düştüm.' demişti.
Usta bir sanatçıydı, Allah rahmet eylesin. #HaVritaHayatKurtarır
Alıntı:
Tweet dizisi
Yeni Tweetleri göster
Sohbet
Rubil Gökdemir
@rblgokdemir
Allah aşkına birisi çıksın da TÜPRAŞ'ın karının geçen yılın aynı dönemine göre %1100'lük kâr artışının gerekçesini açıklasın.
Bir varil petrolden 3 varil benzin-motorin üretmek gibi yeni bir teknolojik icat mı yaptılar?🫢🫢
Petrolü iskontolu almışlar. Başka açıklaması yok. İsid'den petrol aliyorlardi. Belki pyd'den de almis olabilirler mi? Kuzey Irak'tan kesin almislardir. Rusya'dan da yaptirimlar sebebiyle belki 50 dolardan petrol almislardir.Alıntı:
"Tüpraş geçen yılın ikinci çeyreğinde 1 milyar 699 milyon TL net dönem kârı elde etmişti. Tüpraş 2022 yılının ilk yarısını 11 milyar 507 milyon TL net kâr ile kapattı." (Basın)
https://mobile.twitter.com/muhendisb...10200064557067Alıntı:
Mühendis Bey
@muhendisbey2334
·
13s
Mardin Derik teki iki kaza tek video da birleştirdim.
1. Kaza: TIR'ın hızı çok fazla.
2. Kaza: Freni patlamış deniyor alakası yok direk dalmış ilk kaza için toplanan insanların arasına.
İki kazada normal değil bilinçli kasıtlı yapılmış duruyor.
Süleyman Soylu
Polis
#katliam
Dediklerine göre," tırların freni patlamazmış." Linkte video var.
Zirkon Hipersonik Füzelerinin seri üretimine başlandı.
- Rusya Savunma Bakanlığı
Av. M. Alev ERSAN
@AvAlevERSAN
·
18 Ağu
"Yaşadığımız çağ, akademik kapitalizm. Yani sermaye sahiplerinin akademisyenleri satın alması sonucu, toplumla paylaşmak istediklerini akademisyenlere söylettirdikleri çağdayız.. Yani satılmış insanların çağı. Satılmış bilim insanlarının çağındayız."
Prof. Dr. Kenan Demirkol