Abartıldığı, %90 hurdalık olduğu yazıları da var..
Arabaları son model olarak hesaplamış olabilir [emoji846]
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Abartıldığı, %90 hurdalık olduğu yazıları da var..
Arabaları son model olarak hesaplamış olabilir [emoji846]
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kredi faizleri yükselince devletin borç stoğunun bugünkü değeri düşüyor, kredi kullananlardan ve faiz alanlardan daha yüksek vergi kesiliyor, ayrıca seneye gelir vergisinde faiz kazançlarını da otomatik beyan sistemine koyabilirler. Sigara ve akaryakıt vergileri de arttı.
Çok büyük miktarda ve uzun vadeli bir kaynak olmaz ise piyasalarda dalgalanma ileriki yıllarda devam eder. Kısa vade bir şekilde idare ediliyor.
İhracatçı, yurt dışı gelir ve varlığı olanları alın deniyordu, son dönemde onlar gözden düştü gibi.
Akşam BBHT'de konuşulana göre sanayici maliyetlerimiz arttı, kalitemiz ise başka ülkelerin gerisinde kalmaya başladı diyormuş.
Havacılık, enerji verimliliği, turizm, savunma, tarım daha defansif gibi. Bankalar ve holdingler de iskontolu olabilir.
Bu işin takipçisi, emre özpeynirci
750.000 rakamı telaffuz edildiğinde..
Tweeter da 250.000i geçmez yazmıştı..
Tahminim 1 milyar usd zor toplar..
Eski model, jaguar Mercedes alsan, vergisi, toplaması yedek parçası.. Pişman eder gibi. SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim anlamadığım
Faize nas var da,
Kalpazanlığa yok mu??
Para basabilsem- anlaşılmazsa-
Fakir fukaraya yardım etsem, cami inşa etsem imam hatip açsam, yurt dışındaki müslümanlara yardım etsem?
Diyanet devlet bunu yapınca ses çıkarmayıp, maaşları alırken, ben yaparsam eğer
İlahi huzurda durumum ne olur acaba? [emoji846]
Fetvasını alalım..
Otomobil geçiş döneminde gibi. Volvo 2024'den itibaren dizel araba üretmeyecekmiş.
Eski sistem tam oturdu arabalar ucuzlamıştı çip krizi vs deyip zam yaptılar.
Bir videoda da esas sorun yazılım deniyor, otomobil şirketlerinde kasa yapacak know how var bağlantılı arabalar, sürücüsüz sistem vs konusunda bazı firmalar henüz zayıf deniyor.
Sohbet odalarında otomobil hisselerinden uzak duruyorum diyen çok oluyor.