Printable View
Alıntı: Originally Posted by keremalkm ASTOR, 135 TL den, 99a düşmüş.. 2haftada ciddi zarar yazdırmış, anlaşılan.. Bugün vadelisi 100..103.. 104arası çalışır gibi Aynı düşüncedeyim......patron malda satacak..... illaki hareket olacak........ama pahalı kesin......sasaya çok benziyor hareketler....
Alıntı: Originally Posted by çıtak restini görüyor ve artırıyorum abi bofa ve yf... boğaları 922777 arafında dans ettirmeden, döndürmez endeksi almıyorum longu... yarın 962xxx ten alacam tabi sabah 965xx--970xx ler çalışacak... orada trade edecez ama ana poza 962x te oturacaz dün gece o acemi arkadaşa ne demiş idik :oleyo: 966700 aldık ama... çok pahalı oldu... kar şansımız az... 968400 den 1500 pivana kar alırsak tekrar dip taraması ister bu tahta... çünkü zerre kadar güç yok, üflesen yıkılacak gibi duruyor
Alıntı: Originally Posted by çıtak çünkü zerre kadar güç yok, üflesen yıkılacak gibi duruyor netekim öyle oldu... yıkıldı
9648..........bir parti daha LONGGGGGG......
Alıntı: Originally Posted by çıtak dün gece o acemi arkadaşa ne demiş idik :oleyo: 966700 aldık ama... çok pahalı oldu... kar şansımız az... 968400 den 1500 pivana kar alırsak tekrar dip taraması ister bu tahta... çünkü zerre kadar güç yok, üflesen yıkılacak gibi duruyor 965500 ilavelerle birlikte... 968450... 2bing flat ama yanlış ata basmışız... TÜRK HAVA YOLLARISINA basılacakmış bugünde bilemedik :vk: endekis % 0,3 verdi... thy 1,5
Alıntı: Originally Posted by çıtak tabi sabah 965xx--970xx ler çalışacak... orada trade edecez ama yine nokta atışı olmuş... alkışlar kendime :bravo:
Alıntı: Originally Posted by TOKATYILDIZI470 9648..........bir parti daha LONGGGGGG...... dayu... hilti vamı sende... hilti :oleyo: varısa bi gönder Alıntı: Originally Posted by çıtak 8661,65 yine carkos ustanın tersine sıktık ama olsun tahmini yanlış yapmışız... 10 bing pivan var oraya, :party: hilti ilazım bana, matkap işlemez :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Aynı düşüncedeyim......patron malda satacak..... illaki hareket olacak........ama pahalı kesin......sasaya çok benziyor hareketler.... satmaya devam...