https://resmim.net/f/0X0vgE.jpg
Printable View
KANSIZLAR GÜZELİM HİSSEYİ BASA BASA NE HALE GETİRDİLER PATRONDA HİSSE ALACAKMIŞ ULAN HİSSE ALMANIN AMACI HİSSENE DESTEK OLMAKTIR SAHİP ÇIKMAKTIR BURALARA GELENE KADAR SADECE SEYREDERSEN HİSSE KESE KAĞIDI OLDUKTAN SONRA ALSAN NE OLUR ANCA KENDİ CEBİNİ DOLDURURSUN BASANDA ZATEN SENSİN İZLEYENDE SENDEN İZİNSİZ BURDA HANGİ VATANDAŞ AT KOŞTURABİLİR YAZIK BU İNSANLARA ŞU MÜBAREK AREFE GÜNÜ ALLAH SİZİN GİBİ DOYMAK BİLMEYEN YAMYAMLARI BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN :Sad:
Hisse geri alımı konusunda yönetim sınıfta kaldı. .
yatırım tavsiyesi değildir..
6 aydır borsadan uzaktım.. yeni gireyim dedim. 1,46 dan girdim . Dibin dibidir diye düşündüm ama anladıgım kadarıyla bu kagıtta Dip yok .. Ayıptır hadi beni boşverin 3 lira - 4 lira maliyeti olan arkadaşlar var.
Davut Doğanda hisse geri alımı başlattım diye kandırıyor milleti.. %150 geçen seneye göre düşüş yaşamış.. Pes diyorum. bu kadar tuvalet kagıdı mı bir hisse? .. İkili dip yapar mı diye düşünüyorum ama bu kagıtta teknik işlemiyor..
Bakıp görecegiz bakalım. Yalnız KY nin elinde baya mal var.. milleti fena yakalamışlar kagıtta. sonu nereye gider bilmiyorum.
Benim Stop Loss noktam 1,30 TL.. altında satacagım malesef.. İnşallah oralarda kadar gelmez. yeni haftada artık 1,39 dan tepki üretmesi lazım
Allah sabır versin. Bir sene önce 1.20 'lerde olan kağıdı 4.36 'dan almak büyük cesaretmiş.
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Davut Doğanın Twitterdan özel mesaj ile attıgı mesajı aynen yayınlıyorum..
Patron eleştirilere yanıt veriyor ama bir etkisi olur mu göreceğiz?
Hiç şüphesiz her çeşit eleştiriye açığız.Şirketimize yatırım yapan yaklaşık 6 bin yatırımcımızdan özellikle bazı yabancıların çıktıklarını görüyoruz.dolayısıyla çok önemli bölümü ( yaklaşık % 70 ) yabancı yatırımcı elinde olan hisseler el değiştirdikçe değer kaybına uğrayabiliyor.Ancak,bunun kısa vadeli bir durum olduğunu düşünüyoruz. Nitekim Şirketimiz geçen yılında üstünde bir büyüme ile yoluna devam ediyor KY kısmende korumak için KAP ta açıkladığımız doğrultuda hisse alımlarımızı sürdürüyoruz.Büyük hissedarlarımız ve yönetimimiz hiç bir zaman hisse alım satımı yapmadan, Helal yoldan ve sanayicilikten para kazanma peşindedir. Maalesef bazı spekülatörler KY ları etkilemeye çalışarak, al-sat yaptırıp kendi ceplerini doldurduklarını düşünüyoruz.
46 yıllık Doğtaş ve 83 yıllık Kelebek markalarımız ile büyümemizi sürdürüyoruz. Satışlarımız artarken, yeni mağaza açılışlarımızı yapıyoruz. Kapasitemizi daha verimli kullanmak için Lova markası ile yatak satışlarımızı arttırmaya çalışıyoruz.
Bizler kısa vadeli düşünemeyiz. Uzun vadeli planlarımız arasında ise, 2022 de 2 milyar ciro ile 2 milyar tl şirket değerine ulaşmak.Sektör lideri olmak vardır.
Bu heyecan ve ekibe sahibiz.
Saygılarımla.