Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Icki icip sizdimi diyecegim ama tasarruf diye onu yapmaz. Gece isine baslamis olmasin Gecenlerde ikinci isten bahsediyordu 😀😀😀 Gece işi sanmıyorum gündüz bir iki paylaşım yaptı ama akşam ses seda yok kendisinden. Gerçi sizde yeni ses verdiniz.
Alıntı: Originally Posted by Webster Biradan vardiyaci myfinans ustad damlar 😂😂😂😂 Alıntı: Originally Posted by admustafa Bugün OKT fiyatınıda söylemedi bişey mi oldu acaba? Alıntı: Originally Posted by Webster Icki icip sizdimi diyecegim ama tasarruf diye onu yapmaz. Gece isine baslamis olmasin Gecenlerde ikinci isten bahsediyordu 😀😀😀 Finansal tatildeyim bugün😄
Alıntı: Originally Posted by myfinans Finansal tatildeyim bugün😄 Endişelendik Üstadım pazartesi tatil mi olur? Gerçi benimde tatil bugün:)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Endişelendik Üstadım pazartesi tatil mi olur? Gerçi benimde tatil bugün:) OKT 0,02293 Valla bugün ve yarın biraz yoğunluk olacak o nedenle pek bakamadım foruma Ama merakınız içinde ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar
Alıntı: Originally Posted by admustafa Endişelendik Üstadım pazartesi tatil mi olur? Gerçi benimde tatil bugün:) Demekki bankaci degil 🤔🤔🤔
okt mk %32.04
ist mk %22.92
Ytd - % 207 negatif osl %28,87