Guzel gelismeler olup da hisse 10 katina cikarsa. Guzel analiz. Tamam sustum, ezdin beni
Printable View
Gün sonu..
Bir haber vs mi var acaba.. Karanlık odada nerdeyse tavana kadar alındı...
https://i.hizliresim.com/bo4c8j6.PNG
Teşekkürler Sn 51TARIMDÜNYAM. Tavana kadar alındı derken, hisse -3 kapatmış. Daha fazla düşmemesi tavan olmuş kadar mutlu etti anlamında mı?😂
Sayın Forza Korfez,
Karanlık odaya girmeden de yüklü alımla kapadık. Karanlık odada da %3’e yakın artış oldu yaklaşık 4 lira arttı son 1 dakikada. Kastım bunlar. Elbet mutlu oldum. Ya siz, olmadınız mı?
79-32 ve 137-75 düşüşlerini anlamlandırabildiğimde, 75-80 yükselişine de mutlu olabilirim belki. Şu anki hissim mi? Kızgınlık olabilir ama asla mutluluk değil.
Kront un yapmış olduğu fiyatsal hareket çekilecek çile değil. Pastanın büyüklüğü karşısında bu fiyatsal hareketleri çekiyoruz.
Halen çok yüksek kar gelmemesi için hiç bir neden yok..
ytd.
Eger "kar"a odaklanirsaniz cok buyuk hayal kirikligina maruz kalabilirsiniz. Cunku pazarlama ve/ya ar-ge'de ciddi artis her zaman mumkun. Her zaman yeni ve pahali bir urun satin alma ihtimalleri de var.
Dolayisi ile hasilata odaklanmakta bence fayda var. Zaten sirket temettu hissesi degil, devamli buyume odakli oldugu icin gelirin pazarlama ve ar-geye tekrar harcanmasini ve bir dogurgan dongu olusmasini bekleriz.
O zaman iyi diyebilecegimiz hasilat miktari nedir, bizi ne mutlu eder (belki de hangi limit bizi mutsuz etmez demek daha dogru olur).
Yatirim tavsiyesi degildir