Originally Posted by
Megastone
nüfusunun büyük çoğunluğu aptal ve geri zekalı olan ülkelerde siyasi ve ekonomik kriz bitmez çünkü bu geri zekalı aptal toplum kendine yakışır yöneticileri seçerler sayın value Türkiyede devlet memurunun çokluğunda bahsetmiş evet gerçekten bu yapay zeka çağında çok devlet memuru var sayısı azalacağına çoğalmış neden çoğalmış siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağı kendi yakınlarını akrabalarını devlete doldurdular bu mülakatın amacı neydi muhalif kesimi elemek içindi bence en az yarısından fazlası tasfiye edilmeli en düşük memur maaşıyla asgari ücreti karşılaştırdığınızda büyük bir adaletsizlik var bu memur fazlalığını iş adamı rahmi koç ta dile getirdi ihale verilemeyen servet kazandıramadıkları çevrelerini devlete ballı maaşlarla devlet memuru yapıyorlar yani bu harami kesim ve türevleri elebaşları alaşağı olursa kendilerininde sonunun geleceğini biliyorlar Türkiyenin borsası her geçen gün çöp oluyor bu haramiler alaşağı olmadıkça kimse bu ekonomik siyasi riskleri olan bir ülkenin borsasına yatırım yapmaz batılı siyasi analistler Türkiyede arap asıllı Türklerle Göktürkler arasında bir iç çatışmanın kaçınılmaz olarak görüyorlar bence Türkiyenin borsasında hisse almak hiç mantıklı değil Çin borsası ve amerika borsasına yatırım yapmak daha mantıklı benim favorim Çin borsasıdır şu anda çin borsasını araştırıyorum özellikle teknoloji hisselerine yatırım yapmanın doğru olduğuna inanıyorum zeki bir millettir ahlak kaliteside yüksektir