Vatandaş 4x4 gözle bekliyor. Şöyle yüzde yirmi benzine zam olsa diye. Ahhh ahh nerede o eski Türkiye. Ama Başkan millete nostalji yaşatacak buna inancım tam.
Printable View
Yalnız ben Dolar 3 lerden beri nereye gidebileceğini yazıp dururum bilmem o zamanlar siz ne diyordunuz çok tanımam sizi lakin gönül sesi ile işler olmuyor forumdaş, işin acı ama gerçek yönleri var, bankaların bu kadar batık takipteki Dolar alacaklarına rağmen iyi filan olduğunu söylesek işler düzelecek mi ? En azından Dolar faiz bu seviyelere gelmişken bari bankalarda yukarı hareket yapmasınlar benim gibileri keriz yerine koymasınlar . Saygılar hak ettiğiniz bol kazançlar.
işler değişmezse benzine en az %20 zam gelir, tabi dolar o zaman 6 tl olursa biriktirip %50 yaparlar zaten başka türlü işin içinden çıkılmaz.
Evet ismi yanlış hatırlamışım. Kusura bakmaz umarım. Sizede uyarınız için teşekkür ederim.
Prof.Dr.Salih Yılmaz olarak düzelteyim.
Dün akşam attığı twitte aşağıda.
Müzakerelerden bir sonuç çıkmaz ise ismi açıklayacağını söylemiş. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ed63ea8e60.jpg
aslında umutabi borsayı sevmiyor onu anlıyorum, o yüzden böyle atarlı konuşuyor.. bende sevmiyorum .. zira çok kazanılıp, çok kaybedilebiliyor.. 2001 yılında bugünkü parayla 1m ye yakın para kaybettim. o zamanlar acemiydim maddi sıkıntıdan çıkmak zorunda kaldım.
bu benim borsaya küsmeme neden oldu. borsa bana göre insanları küstürecek kadar zarar vermeyecek bir yapıda olmalı.. ama öyle değil, zamanla tecrübe edinip doğru şeyler yapılabilir, kademeli giriş , doğru zaman da giriş, uzun vade tutabilme potansileyi oluştuma vs..
ama insan soğudumu bir daha olmuyor nedense, ben emekle kazanmaktan yanayım, işim olsun, birşeyler yapayım kazanayım birikim yapayım, tabi en önemlisi birikimim değerini kaybetmesin, dolara da o yüzden girdim,
herkes dolar alanların emeksiz kazanmak istedğini düşünür aslında bu zihniyet meselesidir. ben değerini korumak için girdim ve hiç al-sat yapmadım..
saygılar,