Sn.Yuji döviz ve altın fonlarınında tablosunu yapmış.kendisine çok teşekkür ederiz.Hakkını ödeyemeyiz.
Kafama takıldı,benmi yanlış düşünüyorum acaba,tabloda aylık eksi değerde olanlar tefas ta aylık artı görünüyorlar.Yanlışlıkmı var acaba?
Tarih aralığı ile alakalı
ben 7 kasım tarihini başlangıç olarak almışım, tefaş ise 11 kasım'ı
09-12-2019, 19:37
admustafa
Alıntı:
Originally Posted by r.lucas
Peki bunu masa uzerine mi kopyalayacagiz.masa uzerine kopyalarsak nasil guncellenecek kusura bakmayin pek anladigim isler degil
Eğer eğer google hesabınız varsa chrome tarayıcı kullanıyorsanız direkt Google drive kaydedebilirsiniz. Telefonunuzda Google E-tablo uygulaması varsa telefonunuzdan bile kontrol edebilirsiniz üstadım.
09-12-2019, 19:44
admustafa
Alıntı:
Originally Posted by Webster
Ustadim sana zahmet tablona fid i eklermisin
FID'te tahminen %0.4-0.5 gibi gelecek :) FID'de hisse oranı %50 gibi ve ayrıca altın ve ETF'de var işin içinde kafa karıştırır üstadım :)
09-12-2019, 19:50
Webster
Alıntı:
Originally Posted by admustafa
FID'te tahminen %0.4-0.5 gibi gelecek :) FID'de hisse oranı %50 gibi ve ayrıca altın ve ETF'de var işin içinde kafa karıştırır üstadım :)
Aldim bile ustadim
Artik fidde var 😉
Ufak ama islevi buyuk
09-12-2019, 19:53
Webster
Alıntı:
Eğer eğer google hesabınız varsa chrome tarayıcı kullanıyorsanız direkt Google drive kaydedebilirsiniz. Telefonunuzda Google E-tablo uygulaması varsa telefonunuzdan bile kontrol edebilirsiniz üstadım.
Pangaci ustadim
Linki kaydettim
Chorome yok malesef
Link kalsa olmami
Neden kaldiracaksiniz
09-12-2019, 20:03
shangil
Alıntı:
TCD yeni dağılımda %1.28 artıda gözüküyor bu arada:)