Printable View
Alıntı: Originally Posted by aydinc Emmi Kapanışmetrede börtü ödülü aldım :cool: Aydın yarışmaya ben de katıldım. Tahminim 1459.31...:kmk:
Gunaydin oba! Gunaydin hocam! Bugun yan kagitlar ucmazsa ayvayi yeruk
Alıntı: Originally Posted by Webster Gunaydin oba! Gunaydin hocam! Bugun yan kagitlar ucmazsa ayvayi yeruk Günaydın üstadım bakalım ne olacak
Alıntı: Originally Posted by aydinc Idh.a bakınız hele %0.09 :oleyo: :oleyo: yerliyi fena kaçırdılar, IDHbir süre iflah olmaz gibi. uzun vadede (1-2 sene) hepsinden iyi kazandırır o başka...
Alıntı: Originally Posted by Webster Gunaydin oba! Gunaydin hocam! Bugun yan kagitlar ucmazsa ayvayi yeruk çok küstürdüler küçükleri üstat, nasıl yükselecek yan kağıtlar bilmem :(
Alıntı: Originally Posted by Market Soul Aydın yarışmaya ben de katıldım. Tahminim 1459.31...:kmk: Emmi hemen hemen aynı kapanış tahminimiz :kmk:
Alıntı: Originally Posted by Webster Gunaydin oba! Gunaydin hocam! Bugun yan kagitlar ucmazsa ayvayi yeruk Üstadım Webster günaydın...
Alıntı: Originally Posted by aydinc Emmi hemen hemen aynı kapanış tahminimiz :kmk: 31 fark var aydınım...