Erdoğan : Enflasyonun Ağustos ayıyla birlikte düşüşe geçeceğini düşünüyorum , bende artık buradan bazı yerlere sinyal vermiş olayım , enflasyonun artık yükselmesi mümkün değildir bu yüzden faizlerinde düşmesi gerekmektedir
Printable View
Erdoğan : Enflasyonun Ağustos ayıyla birlikte düşüşe geçeceğini düşünüyorum , bende artık buradan bazı yerlere sinyal vermiş olayım , enflasyonun artık yükselmesi mümkün değildir bu yüzden faizlerinde düşmesi gerekmektedir
Erdoğan: "Bundan böyle enflasyonun daha yukarı çıkması mümkün değil. Faiz oranlarında da düşüşe geçiyoruz, yüksek faiz yok. Çünkü yüksek faiz, bize yüksek enflasyonu getirecektir." -AA-
Neymiş efendim yangın olan bölgedeki belediyeler sorumluymuş yangından cb tv den bugün öyle dedi. Hey allahım ya siz neci başısıniz bu ülkede... Yanan her canlıdan siz sorumlusunuz hatta ülkeyi koruyamadığınız için suçlusunuz..Bu kadar afgan sığınmacı neden gelir ülkeye ABD ile kapalı kapı ardında ne anlaşması yapıldı acaba..
işte açık oturumlar olsa gerçek sorular sorulabilse mr erdoğan bu görüşleri böyle engelsizce söyleyemezdi.. karşısında bir rezistans olurdu argumanlarına karşı ama şimdi kafa sallayan tipler soru soruyorlar o da aynı nakaratları tekrarlıyor..
hatta bu akşam "sinyal" kelimesini kullandı, gerekli yerler alacaktır dedi.. merkez olmalı bu "gereken yer"..
bu görüşler (faiz enflasyona neden oluyor) yeni değil ve viop yatırımcısı artık bu konuda şerbetli.. ben doların artışı ile sonuçlanacağını düşünüyorum.. borsada öngörüm yok.. ama volatil olmasını tercih ederim..
gerçekten akıl tutulması...yerleşim yerlerinden belediyeler sorumlu diyor...yahu bütün alet edevatı ormana göndermiş belediyeler yerleşim yerine sıçramasın yangınlar diye...tabii uçaklar gecikince yerleşim yerlerine girdi yangın bu sefer onları suçluyor akıllara ziyan vallahi...o zaman belediyeler kardeşim ormandan ben sorumlu değilim ben yerleşim yerlerimden sorumluyum ormana itfaiye, arazöz, alet edevat falan gönderemem mi deseydi?
o zaman o belediyelerde çıkıp o yangınların yerleşim yerlerine gelmemesinden de hükümet sorumlu, tarım bakanlığı, orman genel müdürlüğü v.s. sorumlu o zaman der...