Arkadaşlar, abiler dostlar merhaba,
Uzun zamandır forumda değilim. elime Tüpraş ve Ford dan ötürü temettü gelecek, birde beklettiğim nakit var. Şu anda bizim Turco daki durum nedir. Girilir mi bu fiyatlardan?
Printable View
Arkadaşlar, abiler dostlar merhaba,
Uzun zamandır forumda değilim. elime Tüpraş ve Ford dan ötürü temettü gelecek, birde beklettiğim nakit var. Şu anda bizim Turco daki durum nedir. Girilir mi bu fiyatlardan?
günaydın
sn honky;
kendisi ile herhangi bir bağım olmasada kendisine borçlu olduğumu düşünüyor (kim ne derse desin yükseliş onun twet videosu ile başladı belki tesadüf bilmem süreç orda başladı) ve ona haksızlık edildiğini genel olarak trcas forum ve telegram hesaplarında görüyorum.
borsacıdede olarak anılan şahıs her kim ise trcas ile ilgili videosu 11 ağustos 2022 saat 11:30 civarında piyasaya sürüldü
hisse fiyatı 8,90-9:00 bandında idi.
https://twitter.com/Dedeciragi/statu...45934632341505
sonrasında enerji furyasınında gazı ile 25 li rakamlara geldik.
bugün gelinen noktada ben trcas özelinde dede ye duacıyım
Yok öyle değil tam olarak.
Pozisyonumuzu koruyoruz.
Yıllardır dediğimiz gibi hedef 2026.
Ancak acun abinin 21.5 dan yaptığı son alımlara rağmen buralara düşmüş olması biraz moralleri bozdu diyelim.
Ben şahsen 95 cente geri çekilmesini bekliyordum daha öncede yazdığım gibi ve ordan güç toplayarak 2 dalıra ulaşmasını bekliyordum ve 95 centten mallandım.
Buraları beklemiyordum o yüzden sessizim.
Karadenizde doğalgaz
Elektrik şarj
Temettü bedelsiz
Denizlide petrol
Yeni iş kolları
Opsiyon
Hükümet değişikliği ile kar marjı artışı
Opet veya aytemizin halka arzı
..........
Hikaye bol düşününce.Bunlardan birkaçı ile 2026 ya kadar 2 dalıra doğru yolculuk yaparız sanki.