-
Türkiye'nin kısa vadeli borcu bir önceki aya göre 2.968 milyar dolar artarak 170.548 milyar dolardan 173.516 milyar dolara çıktı.
KALAN VADEYE GÖRE KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU (*)
(Ağustos 2017 itibarıyla)
(Milyar ABD Doları)
MERKEZ BANKASI :0.761
GENEL YÖNETİM (**): 6.296
BANKALAR:96.532
DİĞER SEKTÖRLER: 69.927
TOPLAM 173.516
-
nerden satarsan sat pala yolmaya devam ediyor.ama bana göre yön yukarı döndü fakat bugün sürebileceğ en fazla 131 900 ler olur.okadarda eşşek değildir biraz salmalı.
y.t.d
-
hızlı giden atın .... düşermiş misali.bu hızlı alışların en az 1000-2000 binlik bir hediyesi olmalı bence.hiç akıllanmayacaz biz valla:kahkah:
y.t.d
-
ırak karışık türk askeri sınırı geçti haberi düşebilir buda olumsuz 10 000 puana kadar olan tepki sonrası biraz kenarda durmak mantıklı gibi.
-
bende sortladm sabah sabah niye bu kadar aldi anlamadım 107 ustu stop....
-
Yabancı hedge fonların bilanço mevsimi başladı sanırım. 108 bin üstü hareketin hızlanması lazım
-
Geçen hafta piyasaya havuç niyetine abd gerginliği verilmişti..tahmin ettiğim gibi en fazla 3 gün gündemde kaldı.bu haftada kırmızı başlıklarda ırak ordusunun hamlesi ve işsizlik verisi var..piyasaya korkuyu verip almaya devam ediyorlar..
-
Eylül ayında bütçe açığı 6.4 milyar tl oldu.Bu şekilde yılbaşından bu yana bütçe açığı 31.5 milyar tl'ye çıkmış oldu.