Şapkadan tavşan çıkartmasını bekliyoruz...
Printable View
Şapkadan tavşan çıkartmasını bekliyoruz...
Bak kardeşim,seni tanımam bilmem dolaysıyla sana özel düşmanlığım,kinim,nefretim,öfkem hatta seni çekemezliğim ,ötekileştirdiğim de yoktur ama buradaki tavır,davranışların,üslubun çok yanlış yani cenaze evinde davul zurna çalıp halay çekiyorsun oldumu şimdi ? Ufak bir tartışmaya girip seni eleştirdiğim içinde üzülüyorum inan ki ama takdir edersin ki bu söz konusu İblis,ahlaksız ,soyguncu,hırsız,vurguncu ,insanları donlarına kadar soyan namus,haysiyet,şeref yoksunu patron ve onu zalimce,duyarsızca,vicdansızca,merhametsizce koruyup kollayan Firavun 2.Ramses ve baş katibi sandalet taşıyıcısı 'Ameni' öfkemi zirveye taşıyıp sinirlerimi bozmuştur..Ben uzun vadeli girdim bu ihlas holding ve iştirak hisselerine çamura,bataklığa gırtlağıma kadar saplandım çıkamıyorum ama siz günlük yada haftalık bilemedin aylık çalışıyorsunuz %10-15 çıktı sat bekle düştü al yapıyorsunuz güle oynaya para kazanıyorsunuz gözümüzde yok iş bilenin kılıç kuş*****n Allah daha çok versin birazda bize insaf edin hatta tahrik etmeyin yeter..Sağlıcakla ve mutlu kal..
Bi sebebin bile yok ise çıkmak için bari yukarıdan kitlemek için fiyat yükselt bari...
19 mayıs ATAM.ızı anma gençlik bayramı kurtulus bayramımız kutlu olsun ALLAH bu vatan için sehit düsen gazi olan basta MUSTAFA KEMAL ATATÜRK olmak üzere hepsinden ALLAH .razı olsun rahmet eylesin vatanımız cumhuriyetinmiz ilenebet yasar İNSALLAH koruyu ve kollayıcısıyız son kanımıza kadar ..
sesizlik iyidir heran kasırga kopabilir..
ıhgzt fisegi atacak gibi bu uyuz essek modunta..