fitch fişi çekermi acaba?
nereye bakarsan bak problema problema!!!
ülkenin borsası iddia gibi oldu neredeyse vadeli enstrümanlar artık yüzde değil kat kat vermeye almaya başladı. gerçi alanı bulmak bu aralar zor ama ytd.
Printable View
fitch fişi çekermi acaba?
nereye bakarsan bak problema problema!!!
ülkenin borsası iddia gibi oldu neredeyse vadeli enstrümanlar artık yüzde değil kat kat vermeye almaya başladı. gerçi alanı bulmak bu aralar zor ama ytd.
Açılış tahminim , + %1.32
Mahalle yanarken derdine bak diyenler olabilir,
Bu forum saati nasıl düzeltilir hep 1 saat geri
Albayrak :'" MB'nin bağımsızlığının ve karar alma mekaniızmalarinin spekülasyona konu edilmesi kabul edilemez.''
Sizin MB bağımsızlığı ve karar mekanizmaları ile oynamanız normal, piyasanin da buna gore fiyatlama yapması mi kabul edilemez?
Piyasa katılımcısı olarak, sizin yaptığınız kabul edilemez diyorum.
Piyasa davranışını kabul edersiniz mecburen, ne yapacaksanız yapın, izleyelim, ama benimle inatlasmayin, ben akp tabanından biri değilim.
Yabancılar da bu açıklamaları takip ettiği için dış mihrak söylemini kullanamamış.
İstersen kullan, dış mihrağı gösterirler o zaman.
Biz akp yi tanıyoruz 16 yıldır. Damadın bakan olmasını önemsemedim ilk başta.
Ama bizim normalimizle adamların normali farklı.
Hazine, damat, maliye. 3 kelimenin 1 cümle icinde kullanıldığı ortadoğu ve afrika ülkelerine ben de yatırım yapman, hatta borç vermem, hatta alacaklarımi kurtarmaya çalışırım.
bu adamlar çok komik.."bunların ülke yönettiği bir ortamda biz rahatlıkla galaksi yönetiriz" şeklindeki öngörümüzün her geçen dakika doğrulandığı bir gerçek.
büyük laflar. bu tür "..kabul edilemez", "..dünyaya gösterecez" ve benzeri laflarla iş yaptıklarını zannediyorlar.. ama daha spekülasyon nedir onu bilmiyorlar..
spekülasyon piyasadaki herkesin yaptığı bir şeydir ve fiyatların oluşmasını sağlar.. spekülasyon öngörü demektir.. akp li yandaş bunlar geldi diye ekonomi düzelecek deyip faizler düşecek şeklinde bir spekülasyon ile yatırımını yapar, discretus ve diğerleri ise merkez bankasının bağımsızlığı mevzusunu gayet rahat kendi pencerelerinden başka bir spekülasyona konu edebilir, zira ortada "damatın maliye bakanı olması" gibi bir anormal olgu vardır...
bunların metin yazarları bu tür koca koca laflarla halkı etkilediklerini düşünüyorlar ama sadece yapıdaki cehaletin derecesini ifşa etmiş oluyorlar..
ya birde abartırlarsa.. ilk etap 7.25 geçerse şhort olanları perişan ederler..
Garan bugün geçte 7,20
Sonrası kolayy
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.