Printable View
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Mert burda, Mert sizi hep izliyor, Bu ara yorum yapmamı gerektiren durumlar yok. Oooo emmisinin aslanı hoş geldin.
Mert stratejin nedir aslan parçası?
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Mert stratejin nedir aslan parçası? Ocak basinda düşük yerden bist girecem veya tcd, ocak basina kadar bist 99k gorur
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Ocak basinda düşük yerden bist girecem veya tcd, ocak basina kadar bist 99k gorur Demekki bist ocak basinda 120k yi gorecek
Alıntı: Originally Posted by Webster Demekki bist ocak basinda 120k yi gorecek dün kapanışı yaz dedin yazdık
dentıst aydın ve mert kardesımı severim lakin tahmınler kötü.cok ıyı hatırlıyorum kasım aralıkta faılzer yuzde 35 demıslerdı..yuzde 10 lara dustu
Alıntı: Originally Posted by drselcuk dentıst aydın ve mert kardesımı severim lakin tahmınler kötü.cok ıyı hatırlıyorum kasım aralıkta faılzer yuzde 35 demıslerdı..yuzde 10 lara dustu Anca selcuk daktirim Yaslari ve tecrubeleri gelisecek
Alıntı: Originally Posted by drselcuk dentıst aydın ve mert kardesımı severim lakin tahmınler kötü.cok ıyı hatırlıyorum kasım aralıkta faılzer yuzde 35 demıslerdı..yuzde 10 lara dustu Seneye o faizlerde gelecek daktır ağabeyim