-
Sn garip yolcu,investing falan benim için ters indukatördür,orada spek çok manuplasyon yapabiliyor,bir ton algı mesajı olabiliyor,eğer kağıt sürekli aynı adamlarca kötüleniyorsa almak zamanı geldi diye alarme oluyorum.Burası farklı burada işi bilen bir şeyler öğrenebildiğim benden bilgili insanlar oluyor.Ben de düşüncelerimi bol bol yazıyorum ki birileri gerektiğinde beni uyarsın yok o iş senin bildiğin gibi değil aslı şu şekil desin istiyorum:)))))Yoksa forumlarda yazılanlara dayanarak sadece burdaki bilgilerle borsacı olmak bence finansal intihar,elbet her yatırımcı kendi analizini kendi yapacak.Sizin gibi insanlar daha çok yazmalı,bilgi alışverişi dertleşme muhabbet ne amaçla olursa olsun yazıların çoğalması bence iyidir.
-
Misal bu bilançoda eğer yeniden değerlemeler kar olarak yansıyorsa ben üç dört milyar kar bekliyorum.Ama acaba saçma mı düşünüyorum diye korkumdan yazamıyorum:)))))))
-
Asıl beklentim 4 üstü de beni forumdan atarlar diye yazmıyorum:)))))))))))Elbet bu faaliyet karı değil çoğu yeniden değerleme karı falan denecektir ama nerdeyse bugünkü 3.23 değerini komple kar olarak görürüz gibime geliyor.Hatırı sayılır bir faaliyet karı da bence gelecek.
-
Sayin hkm. Bu konuyu hiç konuşmak istemem. Lakin, Biliyorsunuz sermaye tavanini 7 milyara cikardilar. Sence ufukta tekrar bir bedelli gozukuyormu. Eger boyle bir karar alirlarsa bu da yuzde besyuz bedelli demek olur. Iki bedellide A1 le birlikte milletin içinden geçmişlerdi. Gerci kasada para var (KKM' de) Ama bu adamlar sermaye tavanini bosuna yukseltmediler.Eninde sonunda bedelli veya bedelsiz bir sekilde bu olacak ama ne zaman ve nasil ???
-
Sn garip yolcu seçime gidiyoruz.SPK ve bedelliler hakkındaki iddialar halen ortada son 3 yılda 2 kez bedelli yaptık.Kasa nakit dolu ,bu ortamda bedelli olur mu başvurulsa eskisi kadar kolay olur çıkar mı.Bedelli başvurusu seçim sonrasına kalırsa yeni gelen hükümet bu akp milletvekillerinin şirketinin bedellisine ne gözle bakarlar.Bu soruların cevabı sizce ne ise bedelli olasılığı da bence odur.
-
Bedelsiz olasılığı bence daha çok,ha o ne zaman olur derseniz,bence bunlar kağıdı bir ara uçurmaya niyet ederler,o zaman elbette en uygun zaman olur.
-
İstanbulda bu tarz emlaklarda şu anda rayiç metrekare bazında 10 bin dolar.Yani bir daire 1 milyon dolardan aşağı satılmaz.Bunlar bitmiş müteahitin inşaatı bitirme riski olmayan hemen oturulabilir veya kiralanabilir durumda evler satışları çok kolay olur,neticede şu anda projeden satılan evlere bile bu fiyatlar isteniyor,124 ev almışız 124 milyon dolar eder,biz kaça almışız ,760 milyon yani 40 milyon dolara.Ama borsaya yansıması ne olur elbet ilk beş dakikada 2 milyon lotla devre keser sonra da 4 milyon lotla taban olur :))))))Niye ,çünkü tahtacının niyeti kötü bir,aziz nesin haklıydı iki.
-
Şu anda sadece lojistik merkezi ve bu safiri toplasak ,kasadaki nakitle beraber şirketin borsa değeri ile başabaş geliyor,gerisi bonus.