https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...Gd3cnbmWQ&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...Gd3cnbmWQ&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin Kocibey
Sirketin Gubre kismi ile ilgili en ufak bir suphe yok , orasi kar eden bir yapi zaten daha da iyi olacaktir . Ancak sirketin insaat kisminda cok buyuk pislik duyumlari aldim , alt taseronlar vasitasiyla sirketin kasten ic edildigine dair . Bosuna zarar yazmiyormus bazi santiyeler . Basimi belaya sokmamak icin detay veremem ama sayin balikcinin surekli vurdugu pandirin falan cozemeyecegi isler var . Cok ustaca insaat tarafi batiriliyor . Daha fazlasini sormayin soylemem bunlar kirli insanlar basimi belaya sokamam
Ortak
Gökyiğit holdingin en büyük ortaklarından birisi, nasıl defedeceğiz ki ?
Öte yandan 2 yıldır bir halt yememiş bir yöneticiden 3. Yılda ne yapmasını bekleceğiz ki ?
Getirsinler senin dediğin adamı o zaman
Çalışmayan çözümlerde ısrar etmenin kimseye bir faydası olmaz
sayın maxsimetu mailleri gönderdim arkadaş
Tesekkurler sayin bozoklu , inanin baska turlu olmaz . Sirket icindeki namuslu insanlari uyandirip farkindalik yaratmadan bu is olmaz . Murat giginin cevirdigi pislikler yuzunden bu kadar insan magdur olmamali !!
Depara kalkmak için vites düşürdü Cuma günü.Haliylen bende atladım vagona.Türkiyenin en köklü firmalarında biri.Niye korkayım ki dedim kendime.623 milyon dolara tekfenmi olur dedim.Sırf Toros gübreyi vermezler o fiyata kaldı ki ciro paylaşımı şu halde bile yarı yarıya gübre ve mühendislik işleri..istediği yere düşsün farketmez dahada alırım.
Kendime dedim kendime;))
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
sayın maximetu bir şey soracam izninizle, ben mailleri hotmailden gçnderdiğim zaman bilgisayardan aynen bir uyarı yazısı çıkıyor mahiyetini anlıyamadım şi
mdi aşağıya yazıyorum açıklarsanız sevinirim
postmaster@outlook.com
teslim edilemez:15 ekim 2022......
aşağıdaki alıcılara veya guruplara te....
bu ifadeler çıkıyor anlıyamadım lütfen açıklarmısınız?