Son güne kadar bilanço açıklamaz daha vakti var sanirim
Printable View
Son güne kadar bilanço açıklamaz daha vakti var sanirim
4 ü göze aldık artık verin köpoğları 7 kademe ne ki
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstad, bu ********ler isterlerse değil 7 kademe yerin dibine kadar verirler. İp puştun elinde bu kadar sığ bir tahtada istedikleri her türlü operasyonu yaparlar. Ya sev ya terket durumu var bunda. Zararım az olsaydı hiç durmaz terk ederdim. Fakat artık sevgili olduk biz. 😂. Seviyoruz kutpo’yu. Fakat gel gör ki çok Zalim çıktı bu. İnsafa gelir mi bilinmez. Kısaca düşeş attık yek geldi😂😂😂😂
Şimdi ciksan hangi hisseye gireceksin bir de o dert var ben şahsen sürekli hisse arayışı içindeyim ama kutpo dan ucuzu yok gibi 6 ay daha burdayım borsa seçim ve temettü zamanı aynı ana denk geldi bakalım 90 binler tekrar görülürse yatay geçiş yapacak bir sürü hisse olur tabi kutpo yu aşağı salmamalari sart
Daha önce klimasan örneği verdim 3.70 lerden kutpo ile aynı fiyata gelmişti şimdi makas çok açıldı
Aynı şekilde sermaye kar %50 daha fazla özkaynakları %50 daha fazla ama patron da ruh yok bizim
Hisse almaz san alma ama alacağım diye haber gönder
Yabancı ve yerli firma arasındaki fark bu işte
Üstad, bundan çok ucuz hisseler dolu. Fakat bunu terk etmediğim için çok hisse kaçırdım. Satıp dönseydim zarardan kara geçeceğim hisseler vardı. Bist 88000 ne geldiğinde hisse değişimi yapsaydık kurtulurduk bu lanetten. Maalesef o fırsatı kaçırdık. Şimdi zurnanın zırt dediği yerdeyiz. Buradan satmak işte o ********lerin bir yerleri ile gülüp nasılda çaktık diyeceği yerler. O yüzden sonuna kadar gideceğim. Almaya devam ediyorum. Maliyeti düşürmek için iyi yerler. Başkada çare yok.
Bir çok kişi bu yükselişte Kutpo’yu gözüne kestirdi. Temel baktı teknik baktı uucuz hisse bulduk diye sevinip atladı. Fakat ne yazık ki şimdi hepsi küfür ediyor. Hatta bir şöyle yazmış. Türk milletini uyarım, borsaya özellikle Kutpo’ya girmeyin , dolandırılırsınız. Çok güldüm 😂😂😂😂
Burdan herkese tekrar yazıyorum. Kutpo’ da ne teknik ne temel hiç bir şey ifade etmiyor. Tek gerçek Daşşaklı PATRON 😀😂😂😂