OFAC ne kadar öper acaba ? gerçi kesilen ceza uzlaşma ile düşürülüyor... geçmişte öyle olmuş idi...
Printable View
OFAC ne kadar öper acaba ? gerçi kesilen ceza uzlaşma ile düşürülüyor... geçmişte öyle olmuş idi...
Ben bugün hayal kırıklığına uğradım. Bundan sonrası umarım beklediğimiz gibi güzel olur.
Neyse hukuk sistemimizi bir kez daha gördük )))
Pkk linın ifadesiyle hapis yatan genelkurmay baskanıni gormüştükte onlar fetö den dolayı öyle olmustu demistik..
Bugunku davaya bakıyorsun, tanık diyorki ben ondan duymuştum o diyorki asıl ben ondan duymustum !!!!
Suriyeli teröristleri tedavi ediyorlar demiştin " efendim bence tüm suriyeliler terörist o manada söyledimdi" ))))
Delil yok, bir şey yok o dediydi bu dediydiyle mahkemelerde, cezaevlerinde sürünülen bir sistem...
İşin garibi düzeltmek icinde bir çaba yok, yalandan bir ihbar mektubuyla hayat kararan bir düzen....
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maalesef her zamanki gibi terste kaldık. 3 kuruş kar için bir hareket yapalım dedik.
Panikledik, hisse gidiyor dedik, kaçacak göçecek dedik. sattığımızın üstünden tekrar aldık.
Bildiğimiz halde aynı hareketler, aynı yanılgı, aynı sonuç.
En iyisi iyi bir hedef fiyat koyup hiç gıpraşmamak.
Rahibin serbest bırakılmasına gelince; Bu son çıkıştı. Eğer bugün serbest kalmasa hiç bir değeri kalmayacaktı.
Trump ın seçim şovu için gerekli idi.
İnşallah karşılığında iyi bir pazarlık yapılmıştır. Tabi US sözünde durursa.
Bizim yapacağımız OFAC kararının bir şekilde netleşmesi.
Hissenin eski değerlerine nispeten yükselişi KIYAMETİN kopması gibi olacak.
ANSIZIN ve beklenmedik bir anda.
Alamet olmayacak.
Sabırlar.
TH guzel calismalar yapti onunla ilgili. 3'dur Israr ediyorum, koymadi bir onceden yazdiklarini. "Isteyen baksin" dedi. Baktik da cok fazla yazi oldugu icin bulamadik ki. Tam OFAC'in yeri simdi.
Acayip birsey gercekten.
Bankanin ustundeki sorun hep OFAC zaten. Ama Papaz onun artik sonuna geldigine dair bir isaretti. Papaz olayi uzasaydi, OFAC da yatacakti. Simdi en azindan netlesiyor. O NBC yazisinda Drexty'nin koydugu, HalkBank ima ediliyor zaten Papaz karsiligi.
Yukselis pek ansizin olmayacak bence OFAC'la beraber olacak da.. O kadar antin-kunti seye kac kere calkaladi, bizleri de bir sevindirmesi lazimdi boyle bir habere. %15 bekliyordum ben, ayip ettiler.
Bence kötü günler artık geride kaldı, salim kafa ile düşününce daha net algılıyor insan. Bugün insanlar tavan gidecek hayali ile kağıda atladılar daha önceleri yazdığım gibi papazın gideceği aşikardı. Belki açığa alanlar, günlükçüler, kredili işlem yapanlar belkide 1 haftada % 20 kar yazan kağıtta kar realize etmek isteyenler satmak zorunda kaldı. Asıl beklenti bundan sonra, papazın çıkması sadece kağıdın önünü açtı...
ustadlar suan malim yok halkbta fakat genelde mallanmaya gore yorum yapanlardan duyuşunuzun aksine enseyi karartmayin derim...burunson olayinin zaten sanal gundem olusunu az cok kesfetmis idik...fakat turk varliklarinin dib olusumunun tamamlamasi bakimindan işaret fişegi niteligi yadsinamaz...halkb gunu 6.7/7.2 yukselis kanalinin ust bandina yakin ozellikle 6.9/7.2 arasi bosluklari doldurarak tamamladi....bundan sonra atilla/iran yaptirimlari/ofac durumlari halkb in takviminde ve 2019 eylule kadar bu gundemler halkb i mesgul edecek gibi...sisteme bakildiginda olacak durum ! atillaya ceza yattigina sayildi/papaza ceza yattigina sayildi/halkba ceza çektigine de sayilabilir(ilk basta astronomik rakam ve uzlasmada cuzzi sonuc)...kisa vadede halkb endeks ve bankalara paralel gider gibi...endeks abd ile olumlu karsilikli soylemler ile bir miktar rahatlayabilir...77bin/103bin/113bin silsilesi volativ testedilebilir ekim/kasim/aralikta cunku enflasyon aylik verileri eksi gelebilir, ayni zamanda italat daralmasi sonucu cari fazla olusabilir kisa vadede endeksi ve TL yi pozitif etkileyebilir...endeksin pozitif oldugu yerde bankalar kayitsiz kalamaz...mali tasiyan kardesler düne gore bundan sora daha pozitif olmak icin daha cok neden var ve piyasa volativ olacak yorgunluga alisin...gunluk makul hacim olusunca aranizdayim bol sans...
bu arada deli ye soyletilen öncü ifadelere dikkat..
ticaret savasi dedi vergi katarim dedi; icerdeki fed dahil itirazlar oldu...sonuc deliye soylettirdiklerini yaptilar...
suan fed faizi fazla dedirtiyorlar; fedde itirazlarda olsa dolarda global gevseme ve fedde en azindan arttirim konusunda ifade guncellemeleri 2019da beklenmeli....oicd varliklari duzeltmeye gebe gibi...istenen faiz oranlari olustu oicd de....tahvillere giris var...
Under an agreement senior Trump administration officials recently reached with Turkey, Brunson is supposed to be released after certain charges against him are dropped at his next court hearing, currently scheduled for Friday, the senior administration officials and a person briefed on the matter said.
The details of the deal are unclear, but those familiar with the discussions said it includes a commitment by the U.S. to ease economic pressure on Turkey.
---
Drexty'nin dun koydugu NBC makalesi aynen gerceklesti (ilk paragraph). Boldladigim kisimda da OFAC ima ediliyor. Bu da yakinda hallolacaktir.