yanlış polis getirilebilir normalde nerede görevliyse orada da oy kullanabilir ama bu seçim yeni bir seçim değil geçen seçimin tekrarı dolayısıyla geçen seçimde listelerde kim varsa onlara 18 yaşını tamamlayanlar dahil tek bir kişi ilave edilmeyecek
Printable View
ereglini temettü günü o yüzden borsayı tek başına 1.500 puan kadar aşağı çekebilri bu yanılmayın neden çok düştü diye
4+1 grubunda yer alan Almanya, İngiltere, Fransa, Çin ve Rusya
Büyükelçileri Dışişleri’ne çağırıldı ve Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’nin mektubu Dışişleri Bakanı Yardımcısı Seyyid Abbas Irakçi tarafından onlara teslim edildi.
Parstoday'in haberine göre, Mektupta İran milli güvenlik yüksek konseyinin İran İslam Cumhuriyeti’nin Bercam nükleer anlaşması çerçevesinde bazı yükümlülüklerini yerine getirmeyi durdurma kararı söz konusu ülkelerin liderlerine bildirildi.
Bundan başka bu sabah Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif de
Avrupa Birliği Dış Politika Sorumlusu Federica Mogherini’ye bir mektup gönderdi ve onu İran İslam Cumhuriyeti’nin kararının detayları hakkında bilgilendirdi.
Degişken geometri... algılarla böyle yön verilir... sizin oluşum proje olmak cıkmış, öyle mi ?
batıdan muslüman demokratlar diye övgüler aldıgınızda, bunlardan hiç bahsediyor muydunuz ? işinize geliyordu tabi..DEMOKRASİ AMAC DEGİL ARACTIR, kimin söylemi ?
Tarafsızlıkmış.. akp'li değillim ama ..
"Erdoğan kandırıldı" dediğin günden sonra artık "Allah bir" desen inandırıcı olmaz.
"Akp önceden projeydi ama artık değil"
"Şimdi rakipleri proje" gibi mesajlar vermeye çalışan klasik akpli tarzı seziyorum.
Tarikat şeyhlerinin hitabet tarzına benziyor tarzın.
9 tane doğru lafın arasına 1 tane maksatlı mesaj eklerler. İnsanlar da "bu adamın her lafı doğru" diye düşünerek 10'una birden inanır.
RTE gerçekten bir projeydi, daha "hiçbir" şey değilken ABD'ye gidip icazet aldı, sonrasında malum projenin "eşbaşkanı" oldu, ama "tutmadı" lafınıza kargalar bile güler, adam 20 yıldır ülkeyi yönetiyor, ve artık kendini tek adamlaştırmış durumda. Yani sırf şu üç beş cümlenizdeki çelişkileri bir araya toplayınca bile gerçek niyetiniz açık şekilde ortaya çıkıyor.
Her ortaya çıkan umudu törpülemeye çalışmak da nedir ve kime hizmet eder: "Muharrem şöyleydi, İmamoğlu böyle" vs. çıkışlarının amacı sadece ve sadece mevcut yönetimi alternatifsizleştirme çabasıdır ve onlara hizmet eder. Bilinçli yada bilinçsiz yapmaya çalıştığınız bu bana göre.
Bana bilinçli olduğunuzu düşündürense direkt konuya "umuttan" dem vurarak girmeniz. Ben bu başlıktaki mesajlara baktığımda insanların git gide bu ülkeden ve geleceğinden umudu kestiklerini görüyorum aksine. Ama konu siyasetse, evet şu berbat siyaset ortamında umut ışığı olmuştur bu insanlar, ve siyaset çıtasını yükseltmeye adaydırlar, geçmişleri de sizin biat ettiğiniz insanlardan çok daha temizdir, emin olabilirsiniz.
14,30 da draghi reis sahneye çıkıyor.
2 haftadır fed ve trump tarafından manipüle edilen eurusd yi bakalım nereye düşürecek.