anlaysmadigim ve belki de anlaysmadigim su..hissenet reklamını alsın. tamam.ben adblock kullanınca sitenin reklam gelirini mi olumsuz etkiliyorum
Printable View
# Gösterim Başına Ücret: Genellikle her firma sizlere sitenizde reklamlarını gösterdiğiniz için bir ücret öder. Bu genellikle 1000 gösterim başına bir ücret ile nitelendirilir.
# Tıklama Başına Ücret: Bu özellikle daha yüksek kazanç isteyenler tarafından sağlanan bir modeldir ki burada tıklama başı ücret binlerce gösterimden daha fazla para kazandırır.
# Üyelik Başına Ücret: Bazı reklam verenler kullanıcının reklama tıklamasını yeterli bulmaz, oradan para kazanmanız için tıklanılan reklama gidilerek üye olunmasını istemektedir. Kullanıcı üye olduktan sonra size para kazandırır. Bunu genellikle Adsense harici reklam firmaları çok uygulamaktadır.
Umarım açıklayıcı olmustur.
Son dakika! İdlib'de TSK konvoyuna saldırı düzenlendi.
Kapatın şu blocklayicilari, adamın asabına limon sıkmayın!:oleyo:
evet İzmirli hoca..tiklamama dışında ben adblocker kullanınca nasıl olumsuz etkiliyorum şimdi bir daha anlat bakalım...kendimi hain gibi hissettirdiniz ya helal olsun
Artık TL bulmanın tek yolu olan BORSA, $ bazında, tam bir kritik noktaya gelmiş görünüyor.
https://i.postimg.cc/1thVVtvt/R-033.gif
Teknik analiz kaidelerine göre, "4" , "1" in altına inmez. O zaman 1. deki destek ancak, $ yürürse kırılır.
Peki, bademlerin bundan habersiz olduğunu mu düşünürsünüz ? Hiç sanmıyorum.
O halde paralarını almaya devam...
İsrail medyası.
Son dakika: İdlib'de on binler Türkiye sınırına yığılıyor
Son dakika! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, TSK konvoyuna saldırı düzenlendiğini ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ABD Başkanı Trump ile telefonla görüşme hazırlığı yaptığını açıkladı.