Printable View
Kardeşlerimizi hırpalamayın üstadlar.
Alıntı: Originally Posted by aydinc dün kapanışı yaz dedin yazdık Yarın açılış ne olur, bugün için tebrikler :-) ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: Originally Posted by mertkucukuncu Seneye o faizlerde gelecek daktır ağabeyim 2020 ıcınde faızler yuzde 35 olsun sana NUSRET de yemek söz..pekı olmazsa sen bana yemek ısmarlasın söz mü?
Alıntı: Originally Posted by drselcuk 2020 ıcınde faızler yuzde 35 olsun sana NUSRET de yemek söz..pekı olmazsa sen bana yemek ısmarlasın söz mü? Daktır bunlar seni ancak pideciye götürür. O da kır pidesi.
jmk aynı iletiyi 2 kere yazmanın anlamı sanırım bana yapacakları olayı dikte etmek..tamam ikna oldum..
Alıntı: Originally Posted by drselcuk jmk aynı iletiyi 2 kere yazmanın anlamı sanırım bana yapacakları olayı dikte etmek..tamam ikna oldum.. Yok daktır site öyle yayınlıyor.
Alıntı: Originally Posted by Mel1005 Yarın açılış ne olur, bugün için tebrikler :-) ALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yataya yakın hafif eksi beklentim var :)
Alıntı: Originally Posted by drselcuk 2020 ıcınde faızler yuzde 35 olsun sana NUSRET de yemek söz..pekı olmazsa sen bana yemek ısmarlasın söz mü? Hiç sıkıntı değil, sözüm söz, belki 35 olmaz ama 25-30 lar tekrar gorulecek