Milyon dolarin var nasil cekeceksin? Izmir icin konusuyorum subeye onceden haber verdigim halde tek subeden 5 bin dolari cekememistim
2 ayri subeye gitmek zorunda kalmistim
Printable View
İsrail Adalet Bakanı Yariv Levin in 5 Ocak ta açıkladığı yargı reformu, Yüksek Mahkeme nin yetkilerini sınırlandıran ve iktidarın yargı atamalarında söz sahibi olmasını sağlayan düzenlemeler içeriyor.
Başbakan Binyamin Netanyahu, 27 Mart ta yaptığı açıklamada, ülke çapında kitlesel protestolara ve grevlere neden olan yargı düzenlemesini ertelediğini duyurmuştu. Erteleme kararına rağmen düzenlemeden tam anlamıyla geri adım atmayan Netanyahu, tartışmalı düzenlemeyi mayıs başında yeniden meclise getireceğini söylemişti.
https://www.karar.com/dunya-haberler...nin-en-1745282
Is'te iki milletin farki.
Bizde yarginin satilmasina evet diyen bir cehalet.
Orada, hala sokakta direnis halinde olan bir millet.
Birde su cok komik
Doviz bufelerinde doviz isleminde vergi veriyorsunuz kucukte olsa bir vergi var
Ama kapalicarsida kuyumcuda falan yok
orada da buyuk haksizlik donuyor ozellikle buyuk meblaglarda vergide cok oluyor
Kiracılarına yüksek kira zammı yapan ev sahipleri için yüzde 25 lik sınır getirilmişti. 1 Temmuz tarihinde sonra erecek olan düzenleme sonrası kiracılar tedirgin olurken, Bakan Murat Kurum dan kiracıları rahatlatacak açıklama geldi.
Bakan Kurum, 1 Temmuz ayında sona erecek olan yüzde 25'lik zam sınırının uzatılacağını belirtti. Sürenin ne kadar olacağı hakkında ise yakın zamanda açıklama yapılacağı belirtiliyor.
https://www.karar.com/guncel-haberle...-geldi-1745320
Süre ne zaman uzatilacak ?
14 Mayis'tan sonra tabiki.
11 ayın Sultanını gönderdik bayram yapıyoruz...
21 yılın Sultanını gönderdiğimiz günde bir bayram yapacağız İnşallah...:oleyo:
TL bazlı KKM ye girenler, gram altın hesabı olanlar ve muhtemelen döviz/altına TL bazında endeksli fon alanlar da kapana kısılmış durumda...
Serbest piyasaya mı komisyon gelir, bankadan nakit çekime mi komisyon gelir görürüz yakında. Tahminim seçime kadar, bir şekilde, 'her şey normalmiş gibi' görünsün diye müdahale edecekler, tepki çekecek veya olaylar kontrol altından çıkıyormuş gibi izlenim verecek bir işe girişmezler. Misal muhtemelen rasyoları tutturamamış bankaların uyguladığı %15-18 primli/opsiyonlu DDKM işini salabilirler/yaygınlaşabilir, fiziki çıkan bunun için geri dönebilir, sadece dışarıdan fiziki getirenlere uygulanır, ardından market deposu basanları çarşıya yollarlar, kara para mı aklıyorsunuz lan siz sopasıyla....Çil yavrusu gibi dağılır demokraside çağ atlayan memleket insanı.