https://s12.directupload.net/images/200422/52d6dg54.jpg
Printable View
Bir aksilik olmaz ise Cuma 30 direncine başlayacağız gibi
Adam baktı 29 dan alımlar geliyor çat diye 1 milyon lotu koydu satışa.
Aslanım 1 milyon değil 100 milyon koy. Belki birileri gelir alırda siz de defolup gidersiniz
Neyse 1808 de atalım 31 er 31 er
teşekkürler cefaks ..elinize saglık :hi:
29 daki mal tahmini Çarşamba gibi biter. Ama 29 da alan 30-31 e satışa koyduktan sonra bir kıymeti yok.
Çarşamba kapanışta kısa show a bugün de devam:) See you on 18:08 spekcik
Bayrama kadar yazmayacaktım ama son kez yazayım.kademeler biraz boşalınca bizim iptalci gelmiş.eskiden kızıyordum ama artık kızmıyorum.eşleşmede de olsa arada tavan görüyoruz sayesinde.sen bu işi biliyorsun ama yine iptal etmeyi unutma😁
Borsanın en çapsız en korkak speği bize denk gelmiş.kendi gibi yalama yaptı kağıdı
30 göstermemek için resmen daha önce bir çok kez yırttığı bir yerlerini yırtıyor.yalama oldun oç
haber atıyosunda burdaki olaylarla bizim bi ilgimiz yok .. covit nedeniyle üretime aravaren homofis çalışan şirketlerinde hisseleri var adam gibi hareket ediyo ..covid ile ilgili deyil sizin karekteriniz ..ayarcı namık gibisiniz ....haziranın 20 sine kadar hisse senetlerinle para kazan elini tutanmı var ...ytd
Oç 29 a alım girmeyeceksin direk gidip 30 dan alacaksın .senin de emir iptallerinin de
Yarın yine eşleşmede 30 31 yakıp sonra iptal etmeyi unutma.hemi oç
KAP ta, Pay alım satım haberi var.
#BRKO Birko 07.05.2020 - 07.05.2020 tarihinde BİRKO BİRLEŞİK KOYUNLULULAR MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 0,41 - 0,41 TL fiyat aralığından 364.900 TL toplam nominaöl tutarlı satış işlemi gerçekleştirilmiştir. KAP
Borsa ya kucuk yatirimciyi soymak icin kote olmus sirketler den biri yillardir ne vermis insanlara .Hep insanlarin paralarini hic etmis .
İnşaat projesi var, ondan dolayı mı yükseliyor.