Finansbank ne yapmış öyle zarıra veriyor
Printable View
Finansbank ne yapmış öyle zarıra veriyor
%95 kendi mali birkaç ay önce Teb den denize virmanladilar
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8-9 arası dibi galiba...Oraya kadar çekebilirler mi? Y.T.D.
Bu gün - %20 yazdın :)
Biraz inceledim 9tl lerden 14tl götürmüşler 3 ayda .. büyük ihtimal spekler bugünün hazirlıgına 4 ay önceden başlamışlar .. klasik numaralar artik bunlar göre göre gına geldi ... yanlız fakirmiş bu spek .. anca %50 yükseltebilmiş 3 ayda .. şimdi sira kaçma vaktinde sanırım .. izleyip görelim .. ytd .. herkezin kendi akli var keyfine göre al sat banene 😊
Bariz olarak brüt takasa almak istediler ve aldırdılar sonunda. 15-29 brüt takas hayırlısı olur inşaAllah
Brüt takas değil arkadaşlar, açığa satış ve kredili işlemlere yasak geldi.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Açığa satış brüt takan ne gelirse gelsin sorun değil üzücü olan nakit olsaydı daha iyi olacaktı takviye yapardık. Hayırlısı olsun
Birkaç gündür açığa satış vardi
Why_not bugün pastası vermek mumkunmu.citi satışı bugün varmi
saygıLar;
https://i.hizliresim.com/ADpQG7.jpg
ytd.
yanLış oLdu :) ytd.
https://i.hizliresim.com/ADpQG7.jpg
Küçük yatırımcıya yüklemeleri. Pazartesi napacakbakalim
Bu gerçek yabancı. Yoksa bıyıklı mi. Bu hafta benim düşüncem kısıtlama gelmesi kagit yukarı surebilirler göreceğiz önümüzdeki hafta
Yatırım acımasızca her kademeye veriyor ş.....z.
29 nisana kadar açığa satış yok ama vicdansız bir şekilde satışa devam ediyorlar birileri bir açıklama yapmıyor fabrikaya bir şey mi oldu selmi bastı yangınmı çıktı 2günde yüzde 30 düştü kapitalist düzen düzen düzene saygılar.
bu kağıtta hacim biraz fazla gibi normalde eskıden böyle değildi
2018 sonu elinde 276 milyon nakit var
ve satış 1,105 milyon
ve de ihracatçı bir şirket!
normal zamanlar olsaydı bu fiyatlara alabilirmiydik acaba!
Dipnot Referansı
Cari Dönem
31.12.2018
Önceki Dönem
31.12.2017
kap-fr_StatementOfFinancialPositionBalanceSheetAbstrac t|
Finansal Durum Tablosu (Bilanço)
Varlıklar
ifrs-full_CurrentAssetsAbstract|http://www.mkk.com.tr/2015/role/standartCapitalsLabel
DÖNEN VARLIKLAR
ifrs-full_CashAndCashEquivalents|
Nakit ve Nakit Benzerleri
2018 : 276.072.429
56.899.490
kap-fr_CurrentFinancialInvestments|http://www.xbrl.org/2003/role/terseLabel
Finansal Yatırımlar
Bugün sakin görünüyor
Ya arkadaş herkes satmak için hissenin düşmesini mi beklemeiş 13 lerde biye satmadınız.şu işlem hacimlerine bak ya biri bitiyor biri başlıyor.
Bu iş de bi gariplik var 10 gün boyunca her gün 10 kuruş çıktı satan yoktu sonra 3 tl düştü
Borsadan çıkmaya mı hazırlanıyorlar acaba? Önce piyasadan kağıtları topladılar. Şimdi de çağrı fiyatı hesaplanırken kullanılan ortalama fiyatı düşürmeye mi uğraşıyorlar? Yatırım tavsiyesi değildir.
EGPRO nun 05/05/2019 da Genel Kurul toplantısı var. Eğer bu toplantıda borsadan çıkma kararı alırlarsa, bu tarihten geriye dönük 30 gün içerisinde borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalamasını alıp, bu fiyattan çağrı yapmaları gerekiyor.
Bu ****** hareketleri gördükten sonra kafamda oluşan SENARYOşu şekilde : City aracılığı ile piyasadan malları topladılar ve borsadan çıkma yeterliliği olan yüzdeye ulaştılar. Şimdi genel kurula kadar aşağıya basarak 30 günlük aritmetik ortalamayı düşürecekler ve o fiyattan çağrı yapacaklar. İnşallah bu kadar aşağılık bir plan içerisinde değillerdir. Ben hayal ürünü bir senaryo yazmış olmaya razıyım.
Başak türlü son 20 günde yapılan ******lığı açıklayamıyorum.
Pardon, genel kurul 07/05/2019 tarihinde
sövmenin adına günah derler allah sabır versin saygılar
merhabalar ,
borsadan çekilme işlemi olur ise hangi fiyattan çekilir? bu konuda yabancı olduğum için beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
bol kazançlar.
Bildiğim kadarıyla, borsadan çıkma kararı aldıkları tarihten geriye dönük ya 30 gün içerisinde, ya 3 ay içerisinde ya da 6 ay içerisinde borsada oluşan ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması alınıyor. Bu üç ortalamadan hangisi daha yüksek ise o fiyattan geri alım çağrısı yapıyorlar. Bazen istisnai durumlar oluyor. Şirketin değeri çok yüksek olduğu halde bu ortalama fiyat düşük çıkarsa bu rakam revize edilerek yükselebiliyor. Dediğim gibi ben bu şekilde biliyorum. Ancak bu saçma sapan hareketler beni bu şekilde düşündürdü. Yoksa şirketin borsadan çıkma isteği ile ilgili ne bir bilgim var ne de duyumum.
İyide borsadan çıkacağına dair herhangi bir bilgi yok. Sizinki duyum mu, bilgimi...
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.