inşallah herkez hedefine ulaşır diyelim, ama benim beklentim bu yönde
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
inşallah herkez hedefine ulaşır diyelim, ama benim beklentim bu yönde
Insallah senin beklentinde gerceklesir arkadaşı m. Biz birkac durak once inelimki alanda kazansin _:-D
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o zaman bende seni dinleyip bir kaç durak önce ineyim, yani 17,80 den satayım))))
[emoji106]
Oooo bole rakamlar havada ucmaya basladiysa gidisat hic ii degil
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
böyle rakamları telavfus ettirmemek için herşeyi yapıyorlar
Arkadaslar belki bundan 5 yada 10yilsonrasi bu rakamlar olur ama birlesmesinrasi bu rakamlar abarti geliyor ayaklarimiz yere basmali bnce bnde olmasini isterim kimse gelecek paraya hayir demez ama gelecek parayi neklerken elimizdekilerden olmyalim
Birlesme aciklandiginda kisa vade, orta vade ve uzun vade hedeflerim farkli. 4.50 - 6.00 kisa ve orta vadede elimdeki lotlarin yuzde ellisinden vedalasacagim noktalar. Kalan lotlarimla veda noktm muallakta. Endeks, siyasi gelişmeler hedef fiyatimi uzun vadede adem baba nin fiyatina yaklastirabilirde, bugunki fiyattaan veda ettirebilirde. Kar cebe yakisir derler . Kesinlikle ytd
Migrosu 30 laçarpıyorsunuz o zaman herşey normal ama kipa olunca çok yüksek öylemi??? siz o zaman belirlediğiniz dört liralardan kağıdınızı satıp gidin, oda elinizde kağıt varsa..bakalım biz kaçtan satacağız onuda herkez görecek..yatırım tavsiyesi değildir, düşündüklerim tamamıyla beni bağlar
Beyler hepinizden ricam, tartisma ortami yaratmayalim. Elbette herkesin beklentileri farkli olabilir.
Bu tartismalarin sonunda çok deherli temel be teknik analizci arkadaş larimiz kopa gorumunda yazmayi birakti, birakiyor
Bu ne demek yaaa...
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kipayi migros aldı, migrosu sabanci mı????
rekabet kurulu migrosa kipayı onaylarken migrostan taahüt paketi kapsamında onaylamıştı bilirsiniz tahüt paketi buymuş 12 migros 8 kipayı carfura devretmezsen onaylamam demiş demekki ,bunlar hangi migros ve kipalar şimdi carfur mu olacak
Yani sunu mu anliyoruz; M aslinda K'yi alirken C Tesco'ya disari yansitmadan odeme yapmis ve 20 magazayi onceden anlasarak almis?? Dolayisi ile M o nedenle az para odemis???
Bu borsa birikimiyle ancak bu kadar yorum olur..ustadlar yazmayi birakti, mahsun kaldik!!
YTD
kap haberler düşmeye başladı gayrimenkul satışları başlarsa ii olacak
Asıl bomba haber düşmedi daha duyarsınız yakında biraz tadımızı kaçırabilir ama sabırlı olmamız gerek kısa vadeli birşey sabır testi gibi anlıycanız ney diye sormayın burdan yazınca saçma suçlamalarda bulunuyor insanlar nasılsa bi kaç güne duyarsınız bol kazançlar ytd
Hocam varsa bizde bilelim 2 senedir kagitta olan arkadaslar var
asıl bombayı duyarsanız keyfiniz kaçar diyor adam.daha ne desin. herşeyi gazete yazmaz.25 kuruşluk hisse buralara gelmiş.hala ne bekliyorsunuz demek istiyor.abidik gubidik ile 2 liralık hisseyi 25 kuruşa alan düzenbaz bir firmanın size migros hissesi mi vereceğini sanıyorsunuz.vah zavallılar vah.adam piyasadan çeker %2 daha hisseyi borsa kodundan çıkıyorum der.25 kuruştan çağrı yapar olur biter.
H o o o o o ş ş
T t t t
Kipa topiginde zaman zaman kasti olarak olumsuz yazanlar türüyor.Eğer gerçekten olumsuz olduğunu düşünüyorsan satar gidersin.Ne işin var bu topikte.Amacın nedir?
Birşey biliyorsan ayrıntılı yazarsın bizde öğreniriz.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sende varsa 25 kurusluk mal ben on kati fiyattan alayim senden.... chak_halll
ama şu özel hesap dönemi haberi birleşmenin 2018 şubat kaldıgını düşündür dü bana
Belkide tek amacı bunu düşündürmek olabilir, kimbilir
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende aynen sizin gibi düşünüyorum.Bütün şirketleri aynı holding etrafında birleştirmeden önce kipa yı migros ile birleştirmesini düşünüyorum.
Birde Yatırım Finansman neden bu kadar alıma iştahlı davranıyor bunu yorumlayalım.Bunun mutlaka bir nedeni olmalı.
Sanırım okuduğunu anlama sıkıntısı yaşıyorsun yazımda demişimki söylersem saçma suçlamalarda bulunuyorlar demişim yani şu an senin yaptığın gibi bende sizin gibi bir küçük yatırımcıyım ayrıca hisselerimi sonuna kadar satmak gibi bir nlyetim yok kısa vadede olumsuz demişim yani biraz daha sabır demektir bu.bu topikdeki amacım sizinle aynı burda insanların hissesini satıp satmaması bana bi fayda yada zarar getirmez bunu yazıp tam açıklık getirmememin sebeplerinden biri de açıktan yazıp kimseyi etkilememekdir ama panik yapmamalarını istediğim için kasti olarak olumsuz yazanlar demişsin biraz daha sabredeceğiz denilen bi yazıda nasıl olumsuzluk gördünüz ben açıkça söylüyorum sonuna kadar satmayı düşünmüyorum kimseyede satın demedim bilakis sabır dedim sen borsa işlerine girmeden önce okuduğunu anlama eğitimi al bence daha önceki yazılarımı da okursan nasıl biri olduğumu anlayabilirsin belki vebal alacak bi insan değilim yatırım uzmanı kuzenimden aldığım haber hani bi laf var ya konuşsan olmuyo sussan gönül razı değil diye tam da o noktadayım iki ucu kötü değnek benim burdan söyleyeceklerim sabır limitimizi artırmamız gerektiğidir sonunu kimse bilemez Allah herkesin gönlüne göre versin canınızı sıkmayın herşey güzel olacak inşallah kazanan ky olsun herkeze bol kazançlar YTD
Kuşkuya neden meyil veriyorsun.Bildigin her ne ise burda yazarsın.Yazamayacagin bir şeyse burada imali yazmaman gerekir.Kendine saklamalısın.Kafalarda soru işareti yaratıyorsun.Ayrıca ben buraya genel yazdım.Yazınızdan da alıntıyı bilerek yapmamıştım.Üstünüze neden aldınız.
Bana özelden mesaj atıp sorarken çok kibardın o zaman kendine sakla demiyordun sanırım istediğin cevabı alamadın üstüme alınırım başka kim alınacak üstüne yazılarımı daha dikkatli okuyun lütfen ben kendim de dahil kimsenin zarar görmesini istemem sizde benim gibi dar gelirli kendine ek gelir arayan insanlarsınız kimsenin kaybı benim kazancım olamaz kaybedersek de kazanırsak da beraberiz
Asıl " bomba haber" neymiş.Siz bunu açıklayın.
Ayrıca size özelden sorduktan sonra bana bir seyler yazdınız.o yazıda kibarlık da yoktu.burayada koyabilirsiniz.Siz "Asıl bomba haber"deyip başlattınız "2020"nikli kişide olumsuz ve mevzuatı bilmeden yazdı. Ben isim vermeden mesajımı yazdım.Bizlerde olası bir birleşme bekliyoruz.Asıl bomba haber bu her ne ise diyerek bu konuyu buraya kadar getirdiniz.
Kipa forum undaki bazı arkadaşlar bilerek veya bilmeyerek 7 boyuta geçti.
Fiyat a 15-20 TL mi diyenmi ararsın,
Bomba haber var önce inecek sonra çıkacak diyenmi,
Birleşeme var 1 migros 1 kipa verilecek diyenmi, %97 olacak borsa kotundan çıkacak diyenmi, çok bilgi kirliligi oluştu.
Herkes bildigini inandıgını kendine saklasın boş muhabbet yapmasın. Yatırım Tavsiyesi Degildir.