kısmet ise şu bebeleri bir görelim yalnız uzun yıllar önce bazı bedelli bölünmelerinde rüçhanlar hemen hesaba geçmiyordu geçen hafta her iki kurumu arayıp görüştüm rüçhanların kullanılması ile ilgili kendi bankalarımı
Printable View
kısmet ise şu bebeleri bir görelim yalnız uzun yıllar önce bazı bedelli bölünmelerinde rüçhanlar hemen hesaba geçmiyordu geçen hafta her iki kurumu arayıp görüştüm rüçhanların kullanılması ile ilgili kendi bankalarımı
Ben Kent'i elimde tutmuş olsaydım ve güzel bir primle satmış olsaydım Kent'i sattığımda İşc veya Halkbank gibi bir kaç banka ile bir kaç ucuz kalan holding alır tatile çıkardım. Bir kaç yıl borsaya bile bakmazdım. Sıra bankalara da gelecek.
Arkadaşlar beni yanlış anlamasın, elinde bulunduranları annesi kadir gecesi doğurmuş, helal olsun. Yeni girecek olanlar için benim uyarım.
Alkim bedelsizine katılmıştım, iyiydi.Şimdi PenG ve Megap ta verim düşük gibi geliyor bana.
1987 deki NewYork Borsasındaki patlama olmuştu.Vize ödevi yapmıştım. Başladı borsa sevgim o zaman. Erdemir almıştım öğrenci iken.TipiTip çizgi hikayesini severdim ama fazla şekerli gelirdi bana.
Sayın Sasa500:), yatırımını işletmeye almış SASA senedine girmek için uygun mu?
YTD.
hisse düştü adamın birikimi uçmuş tabi kız kaçar şaşıracak birşey yok.artık dönem menfaat devri herkes kendi çıkarına bakıyor.sen kızın yüzüne ve başka yerlerine bakarsın(anladın) kızda senin burnuna bakacak hali yok oda senin cüzdana bakıyor.kentin piyasa değeride tüpraşı geçmiş bu arada.
Sasa göz agrim fakat şuan için yüksek endex çok şişti , kentle isim bittikten sonra 1. Çeyrekte bilançosu iyi gelen şirketlerin (korona virüs kaynaklı) 2 çeyrek kârı yüksek gelme ihtimali olan ve prim yapmamış şirketlere girmeyi düşünüyorum. Penguyu bugün verdim ben Rüçhan. 4 üstü tutunamadı, patron tavandan mal çaktı orda kumarın bitti :) kentde takılmaya devam. Bugün mesela yukseln çelik %200 bedelsiz yapmayı düşünüyormuş sıradaki o neden olmasın? Bide ASELSAN vardı spk başvurusu bekliyor onay bekliyor. Haberleri takip etmek lazım!!!!Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pandeminin 2 turunda bankalarda bize biner! :) Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler. Bu arada Yüksln Çelikin 1Ç2020 bilançosuna göre, 43 Mily sermayesine karşılık bedelsiz verebileceği prim ve geçmiş karı 100 mily gözüküyor.2Ç2020 bilançolar çok önemli. Bu dönemde şirketler mevcut stoklarını ve ticari alacaklarını paraya çevirebildiği ölçüde karlılığı artacaktır.Kentte, bölünme sonrasında da az da olsa, kalmak lazım bence. Yatırım yapan şirketlere bayılıyorum.
Bu arada HSBC kotunda çıkış var mı acaba?
YTD.
800'den girdim 1000'den çıktım. Sonra 1090'dan girdim. Kısım kısım çıktım. Kalan kısım ile bedelli göresim var.
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O zaman siz yarın başlarsınız ama perşembe haber gelebilir ihtiimali yüksek
Bölümmeyi ve serbest marjı belli bir oranda bende görebilirim tamamımı kısmi mi karar veremedim az bir ihtimal karar çıkmaz ise aksiyon bol olacak gibi
Çok riskli denebilir, ama kazanç riskte saklı zaten.
800-1000 arası acil ihtiyaç doğduğu için çıktım. 1090'dan sonra ise parça parça tavandan verdim. Şu an elimde kalan lotlarla bölünmeyi ve sonrasını görmeyi düşünüyorum. Bölündükten sonra da ucuz kent bir müddet daha değerlenebilir gibi bir düşüncem var. Tatil paramı çıkardı :)
ata 306 ya cevaptır
rhkp elinde olmasa bile rüchan alıp satabilirsin aynı zamanda aldığın rüchanları bedelli sermayeden yaralanarak yeni tip hisse alabilirsin nerden mi biliyorum.vakıf yatırımda ben yapmıştım aldım ve sattım
sasa eşleşme ne oldu
usd bazlı grafikte 256 $ kırdık ama tutunamadık, gün sonuna çok var bakalım seans sonu ne olacak?
teorik eşleşme şu an taban 5000 lot
yanlış bakmışım kusura bakmayın arkadaşlar tabandan 1228 lot alış oldu
Tabanda kaç lot var...
Spek önce tavan sonra taban yaptı %30 kar cebinde.
Tekrar tavan yaptırırsa %20 daha kar edebilir.
Bugünü %50 karla kapatabilir.
Rüçhan fiyatları çok hareketli geçecek.
Buna göre şimdi almak daha mantıklı.
11 000 lot tabandan alındı
Görüldüğü gibi taban eridi şimdi tavana yolculuk başlıyor
Dökülen dökülür arkadaşlar. sabır!
bu kağıdı aynı gun alınıp satılabılıyormu acaba
hayır brüt takas var
aort :1652,353 lot : 31268
alış aort :1597.73 lot : 19444
satış aort :1742.09 lot : 12366
toplam 156000 lotun 31000 şuana kadar işlem gördü gün sonu çok ilginç olucak