Iş yatırım alıyorsa geçmiş olsun ky mallandırıyorlar
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Iş yatırım alıyorsa geçmiş olsun ky mallandırıyorlar
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip türkiye'den kaçtı ve parasını yurt dışına çıkarıyor. Borsada ciddi satış yaptı. En son van gıdada 4.5 milyon lot sattı. Müebbet yedi zaten. Artık türkiye'de barınamaz. Batum'a yerleşir. Varlığını da oraya aktarıyor. Bir de borsada artık deşifre oldu. Para da kazanamıyor. Yüksekten kimseye mal satamıyor. Ozgyo'da fena çarpıldı, orası kesin. Ikinci bir bedelliye maruz kalmadan malını bitirme peşinde. Satış başlamadan elinde 78 milyon mal vardı. O kadar lotu satınca kağıdın buralara gelmesi normal. 25 milyonu kaldı. Yarın da onu satıp bitirirse kağıt rahatlar. şirket batık değil. Ederi de burası değil. Normal şartlarda kağıt 1 tl civarı eder. Galip çıkınca 1 tl'lere gelir bir ayda falan. O yüzden yarın 0.62 ler alım için iyi olabilir. 1.02 ve 0.95 arasında çok az miktarda aldım. 0.62 lerden alınca iyi olur gibime geliyor. Yeni haberlerle tekrar 1 tl'ye yaklaşır. Kısmet artık... Yatırım tavsiyesi değildir...
Adam ın kac gündür yaptıgı şu. 10 kademe indir. 2-3 kademe cıkar. Cıkardığı kademeleri yavasca ver. Sonra gümmmm. Taban
Adam metro da mal bırakmamaya çalısıyor gibi.
Galipin kurumları
Metro,seker,global,icbc,ytf baska kurumla asla çalışmaz
Ky nin yoğun çalıştığı kurumlar,iş,ziraat,garanti,ak,yapkredi
5 günde 21m cıkıs olmus
3 den 2 den 1.50 den alan var, kağıt olmuş 0,76 dakka başı şöyle gömdü böyle geçirdi laflarının bir yararı yok kimseye. Gidebilir 0,50 yede bunu herkes görüyor zaten, risk var riski göze alan bir yerden dalar. Ya da bekle belki 10 kr olur. Bize ne. Bu hissede 6 ay yasak vardı işlem olmadı, ben inanmıyorum metronun çıktığına, belkide çıkmıştır kalanı da satabilir. Çıkamadığını düşünüyorum. Çıkmasın diye karar aldı spk, para orada kitlendi kaldı. Yukarı harekette patronlar az az sattılar, sonra açıkçı yakalanınca bir türlü açıklar kapatılamadı, Birkaç kurum batıyordu 4 gün işlem durduruldu. Yukarı giderken de hisse vardı bende 4 liradan çıktım karla. Ceza bitince yukarı gitti gitti, patronlar da sınıra geldikleri için mal çıkmadılar, bedelliyle isi hallettiler. Neyse, Şimdi maliyet şöyle, 0.90x5000, 0.80x3000, 0.76x3000 (9180:11000=0,84). Yansın kökü, bu hisseye 10.000 yatırım var hepsi bu. 0.50 kr olsa ne olur ki. Karalar bağlayan ağlayan yok karar verir alırsın. Hata da yapılabilir, ama bu bence makul bir hata. Yarın taban olsa, 0,61x11000=2500 zarar yazar. Bu kadar açık ve net. 50 bin 100 bin lotla takılmıyoruz ky olarak bakıyoruz. 25 milyon lot satılırken karşıda alan asla sadece ky değildir. Bunu satanın yancısıdır. Kağıtların bir kısmı yana geçmiştir. Yancı da satabilir sonra, satmayabilir de. Kurguyu kimse bilemez yani yarın ne yapacaklarını bilemezsiniz. Marj azaldı, yarın taban olsa 15 kademe verebilecek, geliriz 0.61'.2. Eninde sonunda patron malını geri alacaktır. Ben böyle düşünüyorum. Ben de olsam 2 den almaktansa 0.50 den almak isterdim.Bu nedenle buradayım. bekleyip göreceğiz, hemen satalım diye almadık. Yukarıda maliyetli arkadaşlara da sabırlar diliyorum. Burada 100 bin lotu vs olan varsa yazık gerçekten ama olduğunu sanmıyorum.
bedelli sermaye artımı galibin düzenini bozduğunu düşünüyoruz. bedelliye katılmak meçburi degil galip bu hisseyi 4. 5 fiyatında sabit tutabilirdi bedelli olursa fiyat da 4 tl olsa ruçan 3 tl olurdu 50000000 hissesi varsa o kadarda r olaçaktı r gözden çıkarsa ölü fiyatına satsa bu satış ana hisseyi de etkilese fiyat ne olurdu bence 2 tl altı olmazdı sattığı r parası da buradan aldığı para kadar olurdu artı elinde ana hisse olurdu buna benzer fırsat çok can alıçı soru niye bu yolu şeçti
Aynen kardeşim,eline sağlık.Çok güzel yazı..
.ben demiştim ben demiştim diyen..helal olsun o diyene de , madalya takacak halimiz yok.yükselecek diye girdik tersi oldu.kim bir hisseyi düşecek diye alır...yüzlerce mağdur olmuş insan var...ben bile daha 1 haftada 10 bin liram gitti.daha ne olacağı da belli değil. yazık günah insanlara ya..
Bu kadar işlem bu kadar düşüş şirketin spk nın bilgisi olmadan yapılmaz. Ortak çalışma grubu
Yarın bu hödüğün malı biterse eğer hepsi 25 milyon ise elinde kalan ensesine bir şamar yer gider, tahtada yavaş yavaş toplar bence... Herkesin ağladığı yerde sen alacaksın der buyukler herkes poh pohlasa korkardım ama yarın engec sonrakı gun işler tersine doner bence... Ben kademeli alımdan yanayım bugunde ılk alımımı yaptım... Bakalım görelim kimin tespiti doğru çıkacak... Batık ıhlasın veya memsanın fiyatınamı gelecek güldürmeyin beni... Sürü psikolojisi... Kedidir o kedi... :)..
Ben 61 62 den alışları girdim. Son 1 yılda en düşük 67 görmüş. Gerekirse diğer kademeleride doldururum. Galip tenmi korkucam. Sonuna kadar mokoko. Ytd
Bu adam goz göre göre bu kadar mali bu fiyattan vermezdi ya iceri ile anlaştı yada mallarina el konma durumu filan vardır mal kaciracaktir yakinda foyası ortaya cikar bu firmanin cebine son bedellilerle 150 milyondan fazla para girmedimiz bu adamlar hic yatirim yapmasalar parayi bankaya koysalar bir yilda 30 milyon kar yazar yatarlar sıkıntı yapmayin galibin girdiği kagitlar paçavraya döner sonra toplanir ederinin üstüne cikar bunun ederide 2 ye yakin sanırım daha üstünde alanlar içinde diğer 25 milyonu satatken düştükten alip maliyet düşürmek mantikli tabi nakit kaldiysa galip insanın kanını emmeden bırakmaz girmeyeceğim dedim tabana oylesine yazdım verdiler yarinda taban olursa oradanda almak farz oldu bataklik gibi çektikçe çekiyor nalet
herkesin dikkatinden kaçan şey şu .. galibbb te kalan lotların maliyeti neredeyse sıfır lira.. nasıl mı? bir örnekle izah edelim.. mümkün değil deyişlerinizi duyuyor gibiyim..
bir milyon lot kağıt aldınız 1 lira dan olsun.. kağıt çıktı 4 liraya .. 250 bin lot sattınız.. bir milyon etti. elinizde halen 750 bin lot mevcut.. galibbbbin durumu ahanda bu.. adam bizi mahvetmedi .. tecavüz de etmedi.. resmen önce etti .. sonra umuma açtı bizi.. servis etti herkese.. YTD.. !!! lanet olsun borsasına da . yatırımında da .. ky ne işin var borsada.. otur kıçının üstüne .. yatırım peşinde koşacağına herkes gibi döviz altın al... kendi payıma yazıyorum.. kimse etki altına girmesin.. zarar kol gibi değil bacak gibi olunca böyle oluyor.. buna göz yuman patron mu patroniçe mi neysen artık bir çift sözüm var ona da.. adam mekanını bastı.. naralar attı.. mekanı dağıttı.. ama sen de tık yok.. adamlık bu mu ?? YTD..
küçük yatırımcıların tamamına yakını zararla bu defteri kapatacak mı ? evet
galip daima galip mi ? evet
galip = metro yatırım mı ? hayır
metronun satışlarını tabanlardan galip almıyor mu? alıyor,
galibin tavanlardan satışını metro almıyor mu ? alıyor
cimer ,bimerler konuşulması fiyatın alt seviyelerde olduğunu gösteriyor mu ? evet
eğer bu metronun satışlarını galip değilde ,çoğunluğunu piyasanın aldığını düşünüyorsanız, bu kağıt kolay kolay iflah olmaz manasındadır. yok eğer al gülüm ver gülüm olduğunu düşünenler için durum çok kötü olmamalı, çünkü mal, metrodan galibe geçtiği için daha film bitmemiş demektir. 1 tl civarı maliyetler durumu kurtarabilir de üstler , maalesef .
borsaymış.. her yerden mi zarar eder insan yaa?? her aldığım daha gün sonu kırmızı yakıyor.. ya bi dur bakalım fevri olmaya gerek yok diyorsun kendine ikinci gün yine .. sonra yine yine yine.. maliyet düşürüyorsun .. daha da geçiriyor.. vallaha yıldım yaaa. karar verme mekanizmam alt üst.. ne yapacağımı şaştım doğrusu.. ne yapayım ben ? ekranı kapayıp unutayım mı parayı.. ? ne halt edeceğimi bilemez oldum .. sabır çekmekten bir hal geldi artık. offf offf.. !!! sakın hırs yapmayın .. azıcık tasarrufunuz varsa ana paranın değerini bilin .. aha bu son iki cümle yatırım tavsiyesi işte... kimse beni suçlamasın.. kibarca gıçınızı kollayın diyorum..
Sayın hceylan varmı sende hısse... Aldınmı... Birde yatırım yaptım diyenlere bir sözüm var madem yatırım yaptın bu acele nıye sabret bakalım... Zaten diplerde hısse...
sayın kwon3 hiç emin değilim dipte olduğundan .. kağıdım olmasa dip derdim belki ama .. o kadar çok taban yedim ki dip neresi bilemiyor insan ?? temkinli davranın.. hırs yapmadan fevri olmadan hareket edin.. diyeceksiniz ki iyilik meleği misin ? vallaha şeytan da bir melek neticede.. size değil ama şu insan müsvettesine okuyan adamlarına bir çift lafım var ..
size göre belki karıncayız evet ama ,, biz yolda yürürken karınca ezmemeye çalışırız.. sana göre küçük yatırımcıyız ama ,gönlü o kadar büyük ki bu ky denen sana göre kıymetsizlerin, kazanırken herkes kazansın ister , kaybedince ben yandım kimse yanmasın der bu karınca milleti .. !! tweet ya da kısa mesaj müslümanı hiç değil bu topluluk bunu da bil istedim !!!
çok ağladın madem niye aldın ? kafana silah mı dayadı diyenlere ; arkadaşım zarar bu işin özünde mevcut bir olay..
FAkat hangi hisse hangi yatırım ya da hangi sanal para ,, 16 da birine bu kadar hızlı düşer.. bak yarı yarıya düşebilir.. üçte birine de inebilir. sabır gerekir.. ama 16 da 1 .. yuh artık !!
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.. kimse etki altına da girmesin. kendiniz karar verin !!!
kusura bakmasın sayfa sakinleri.. ancak yazarak deşarj oldum işte. anlayın.. gece uzun nihayetinde.. herkes Allah a emanet olsun.. bol kazançlı , herşeyden öte az stresli yatırımlar dilerim hepinize.. hayırlı geceler.. dilerim üzüldüğümle kalırım.. YTD
Son 3 yılın 2 yılında 60-80 kuruş larda dolanan hisse düşük sayılabilecek işlem hacimleriyle 11,45 TL yi görmüş. Bu durumda yaşanan büyük düşüşte en yukarıyı baz almak doğru olmaz bence. sanki çıkışın başladığı yere dönmüşüz gibi. aynı avgyo da olduğu gibi..
Adam bu fiyattan mal veriyor, bu insanı korkutuyor. Adam götürme niyetinde olsa tabandan mal aldırır mı?
Elindeki malı da gördük. Bu arada ben de almaya başladığim zamandan beri üstüme 5 taban yedim. Taban yedikçe az az alıyorum, ama enaz 1 ya da 2 taban daha var gibi. Sonrası Allah Kerim ama elindeki malı da gördük. Madem malın tamamını bu fiyattan bile boşaltmak bu adama karliysa hepsini boşaltmadan da alıp götürmeyecektir. Bize 90 kuruslardan verdiği malı da daha yukardan niye alsın. O da ayrı konu, velhasıl bu tabana kitlemeleri beni korkutuyor.
160 . sayfada mepet ve ozgyo nun grafik benzerliğini eklemiştim. operasyon, fiyat dahil büyük benzerliğe sahipti.bu sayede iki günde % 100 e yakın kar yaptık. 1.10 u ilk görüp, yaklaşık 2.50 ye çıktığında, normal olan 2-3 tl arası galibin malı piyasaya verip gitmesi olurdu.tekrar 2.5 tl ye sündürüp ışık hızıyla 1 tl lere getirmesini ,kafasına tekrardan bedelli yememek için yapıyor diye düşünmüştüm. hafif 1 tl altında gezdirecek diye bir beklentim vardı.( 0.90- 1.00 tl). 76 taban sürpriz olsa da, galibin işlemlerinin büyük çoğunluğunun metroyla paslaşma olduğunu daha önceden defalarca gördüğümden , maldan çıkıyormuş gibi algılamadım. adamın kendisi normal olmadığından işlemleri de normal değil tabi :) ama bu sarsıntılı hareketlerden sonra bu hisse serumla yatar uzun süre, hoplama zıplama mazi olur.
25 milyon lotu ky alacak degil ya sonucda
G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.5 kademe ciksin herkes atlar malesef
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ordaki hareketi iyi yakalmıştım. Burda da yakalarız dedik, Ordan ettiğimiz karı buna verdik
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşleşme kaç arkadaşlar...
Şimdilik 0.74
Dün tabandan alanlara laf atan bi mal vardı... nerde
Metro satıcımı yine...bu kadar işlem döndügüne göre ...
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mesele donme değil küçük bi kar amaciyla millet giriyor.. ben herkese saygılıyım.. alana da satana da... sadece pesin konuşmamak lazım
Bizden satan oldu mu??? Merak ediyorum... eğer hala ky çok ise salabilir
Niyet kotu hızlı donmesi gerekirdi donmedi.. İzleyelim..