[emoji106]
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Printable View
bu arsa tamamen imarsiz deil ancak hukuki davalar var sanirim. bu davalarda 1 kisi bile beklemek uzun sure alabiliyor. bizim bekledigimiz ekstra bir imar.. buda sans isi..arsa aldik beklioruz derler ya mipazda resmen hikaye bu sirkette bir faaliyet yok..sadece arsa o da su an 400 milyon ediyor az deil..benim hedef 1 mlyr eder miyi beklemek..3 e giden hareketin spekulatif oldugunu bilmeyen yoktur heralde ancak ben yine de satmadim..arsa aldim bekliorum..cok kafamiz sikilirsa da satariz maliyet fena sayilmaz..hisse icin can sikmaya degmez..o zaman hic bulasmadan alacaksin aselsan, thy rahat rahat..onlar bile yakin zamanda 1 e 2 3 yaptilar..
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
bu arada arsa baraja ormana gole vs yakin..m2 fiyat tahmin edip su kadar hesabina hic girmeyin bence..ayrica belediyelerin teftisi olayindan kimse bu aralar imza atmaz birseye..ancak yine de aydin aga devlete faydali bir proje sunarsa cb nin isin onunde duracagini sanmam, yatirimin, istihdamin onunu acan baska lider yoktur.
şu malum başkanlık seçimi için mecburen tayyip zıt kutuplarla barışma çabasında.
zira yerli otoda iki tane mesafeli grup var biri anadolu grubu diğeri karsan..
verilen mesaj ben her kesimin başkanı olacağım.
bu nedenle dün otkar ve mipaz aldım. zaten zuzu var.
gerçi doğan biat etmişti. hazır ortamda varken şu imar işini belki çözdürür.
Kuruşlardan vermedikte şimdi mi verecez!
Param yokki daha alayım!
Piston dustu
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.15 gördük kalp dayanmaz ekrana bakamıyorum:))
Vay be bizim beklenti bitti mi.
Dökmeye çalışıyorlar tahtada gedik işlem yapıyor bence
taban yermı acaba
Koydugum arsasi ne oldu.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ustalarun alayı yok oldu..arsa arazı vs ne oldu...çöplukmu yapacaklar acaba
nereden dönecek acep bu serefli
pasta varmı arkdaslar
Kimseyi zorla tutmuyorlar değil mi,satmak isteyen satar
adam yapıstırıyor...ne iş
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f6b73d53a9.jpg
aman burayı kırmasın.
Yazdıklarım asla al sat tut tavsiyesi değildir. Kendimce düşüncelerimdir.
destekler çökuyor...
İyi zarar yazdık. Kârı görünce kaçacaksın neyse buradan muhakkak bir tepki gelir diyorum. Ama adam beni dinlemiyor. İncitmeden düşürüyor.
Kabaca benim çizdiğim FİBO %61 geri alım noktası olan 1,98 civarına denk geliyor. Sizin çiziminiz de bunu destekliyor. Ben buranın sağlam bir destek olduğunu düşünüyorum. Aşağı kırarsa sakat. Tabi tuzak için aşağı sarkıtabilir de ama bunu spek bilir. Ben izlemedeyim.
umutların en kırıldığı nokta dönüş yeridir. zuzuda aylardır ne çektik. 7 tl yi geçemiyordu. sonrası malum. değil yerli otoyu tayyibin bi gülüşüne hasretti kağıt. şimdi ise asrın projesinde yer aldı. buraya da güneş doğar ama işte insanın sabrının sonuna kadar zorlarlar. .
2.10 a gelmez diyen arkadaşlar, geldi mi? Aşağıların kokusuda gelmeye başladı ona göre.
Yazdıklarım asla al sat tut tavsiyesi değildir. Kendimce düşüncelerimdir.
Mipaz senin gelmişini geçmişini s........
1.9x görülmeyince rahat yok anlaşılan.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Senin arsanıda s....
Baya b.k sardık. Hayırlısı. İyi bir kazık yedik nasıl çıkaçak bilmiyoz. Pasta varmı?
Meri 30 ekimden bugüne 500k civarı almış 2,21 ortalamayla...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji106] iyi bir haber bence
Ytd
GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merry teyze böyle bir terste kalmaz :) Bencede bir tuhaflık var. Ytd
GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Citiyde bi kaç gündür alıyo yavaş yavaş topluyorlar giibi
Takasa bakıyor sanız son 2 gün orada yok.
Derinlik olan biri varsa alan satan pastadan 1 Haftalık bakabilir mi
Son 1 ay alan-satanhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8251c3c8cd.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...42f80076cc.jpg
Son 1 hafta alan-satanhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7beeacc692.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f671f06fd2.jpg
Meri çok pozisyon küçültmemiş, doğru ifade bu...
Yalnız bu dağılıma rağmen meri takaslarda gözükmüyor, kime virmanlıyor malları?
Aşağıda 2,06 dan sonra 1,94 var, ama bu seviyeyi ben göreceğini sanmıyorum normal koşullar altında, yukarıda 2,21 oluştu direnç olarak hemen üstünde 2,25 var, buralar çoğu oyuncunun kaçmayı düşünmeyeceği yerler, ilk oyalanma hattı, haberi en kötü burada beklemeyi isteyeceklerdir, sonra yaklaşık 2,35- 2,41-2,51-2,58 filan diye uzayıp gidiyor...