Bugünkü rekor 4.1391.
Printable View
A haber izliyorum çıt yok. Ah kılıçdaroğlu ah ssk yı batırdın. Bak ben ülkeyi batırdım. Alkış
Ssk yi yandaş hastanelerine acıp faturaları şişirterek bunlar batırdı
Dinsizin hakkından imansız din soytarılarının hakkından piyasalar gelir.
Benzine ve mazota okkalı zammın eli kulağında, belki yarın belki yarından da yakın.
Piyasa faizi 14.55 olmuş. Rekor galiba.
Şimdi bu gerzek sıcak para tradercılar 3.80 lerden Dolar bozup 12.30 civarından bu tahvillere girmişti. Satıp makatlarına girenle çoktan kaçıp gidecekler lakin piyasa sığ alıcı olmayınca elleri mahkum Dolarda long pozisyon alıyorlar o neden bu AÇ gözlü salaklar yüzünden Dolar olması gerekenden daha agresif hareket yapıyor . Bir miktir olup gitseler de gerçek dolar/Tl fiyatını görsek.
Her geçen gün yeni bir rekor kırıyor. Yarınki rekor kaç olabilir. 4.20 üzeri mümkün mü
Geçenlerde batsın sizin kurunuzu demişlerdi. Adamlar yanlış anlamış artsın sizin kurunuz oldu. Açık açık düşsün sizin kurunuz dese daha anlaşılır olur. Tabi düşerse.
dikkat ettiyseniz dolar seans içerisinde rekorlarını tazeliyor. Akşamdan pozisyon alıp gündüz rekor seviyeden kar reailze ediyorlar gibi geldi bana. Onlara bir tavsiyem var. Burdan satıp 4.2 üzerinden pozisyon almak zorunda kalabilirler. Ha bu arada KREDİ DERECELENDİRME KURULUŞLARINI UNUTMAYALIM. ENFLASYON, YÜKSEK KUR VE CARİ AÇIK VERİLERİ SALYALARI AKAN KREDİ DERCELENDİRME KURULUŞLARINA NOT İNDİRİMİ YAPMAK İÇİN ELLERİNE FIRSAT VEREBİLİR. Yarın Cari Açık rakamları açıklanacak. Muhtemelen fazla gelecek ve hafta sonuna kadar KREDİ DERECELENDİRME KURULUŞLARI Tilki gibi meydana çıkabilirler.
aslında bilgili dediğimiz insanlar "zihniyet bozuk" insanlar.. gerçekten bilgili insanla zihniyeti bozuk insanları karıştırıyoruz.. mesela bu insanlar genel olarak sıradan insanların tasarrufunu yatırdığı bir bankayı devletin batırabileceğini, kapatabileceğini tasarrufları ödemiyeceğini bilir (yasal olarak zorunda olsa bile)
bu bakımdan o bankaya para yatırmazlar.. İŞTE BU SÖYLEDİĞİM "BİLGİ, AKIL, ZEKA, KAPASİTE" DEĞİL...
http://m.ensonhaber.com/iranda-dolar...abitlendi.html
Yine subliminal mesajlar görüyorum. Bakın haberde detayda.
Ibni Haldundan...
https://i.pinimg.com/736x/9c/3b/80/9...ec3db0d10b.jpg
hahahaha bu nedir yahu! 10 milyar 10 milyar satıyor! buna qatar paraları dayanmaz :kahkah:
https://youtu.be/Vpy-NZH_28g
Yarın yada yetişirse bu akşam ABD Suriye i bombalasın Dolar 4 demedi demeyin.
Dolar rabia yı sevdi galiba......... Kendine yeni bir yükseliş kanalı oluşturacak mı göreceğiz........
Usd/try 4,1162 +0,0435 +1,07%
gau/try 177,338 +2,288 +1,31%
usd/zar 12,0673 -0,0284 -0,23%
eur/try 5,0832 +0,0633 +1,26%
eur/usd 1,2346 +0,0027 +0,22%
İran, riyali dolar karşısında fikslemiş...
40 Riyal = 1 Dolar...
Karaborsada 70 riyal= 1 dolarmış.
Yine Bloomberg'e göre ABD o fotoğraftaki 3 liderin ülkelerini cezalandırıyor diyorlar komplo teorisi olarak.
http://i.hurimg.com/i/hurriyet/75/59...183819d136.jpg
Bu gidiş hayra alamet değil...
Kediyi köşeye sıkıştırırsan can haliyle her şey yapar...
Geçenlerde burada yeni araç almayı düşünen arkadaşların elini çabuk tutmasını önermiştim...
Yavaş yavaş zamlar gelmeye başladı
Ama bazı marka ve modelllerde hala geç değil..
Son fırsatları değerlendirmenizde fayda var...
Kurlar burada kalırsa çok daha okkalı zamlar gelecektir...
saygılar/başarılar
Bu havada yeni araba ev almak ha? :)
2001 krizi öncesinde yakın bir arkadaşım Volvo 850 arabasını döviz kredisi ile Volvo S 80 ile değiştirmişti...
El çabukluğu ile.:)
80.000 dolara mal olan arabası kriz içinde 30.000 dolara sattı...
Benim bir 1995 Volvo 850 GLT arabam var...
600 lira vergisi...
Biraz fazla benzin yakıyor ama her şeyi yerli yerinde...
Bu arabayı satıp yeni bir araba alır mıyım?
:)
Yarın ayın 11 i ama.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben tam tersi fikirdeyim 2006 model bi focusum var değiştirecektim vazgeçtim değiştirdiğim anda arabanın yarı fiyatından fazlasını vergi olarak bu hükümete yandaşa dağıtsın diye peşin verecektim
yetmeyecekti bugün 450 tl ye yaptırdığım kaskoyu 1.500 tl ye yptıracaktım
yetmeyecekti 350 tl civarı ödediğim mtv muhtemelen 1400 tl oalcaktı zorunluda modele ve fiyat bakmıyorlardı herhalde
bence elinizdeki araba gidiyorsa sorun çıkarmıyorsa kullanmaya devam en az 3-4 yıl daha gideri var sonrasına bakarız