Seans sonuna doğru 2,20 TL. lere indirmese bari. 2,30 TL. leri gördü. Biraz daha çıksın da ,oradan vereyim derken 2,24 TL. ye düştü.
Printable View
Seans sonuna doğru 2,20 TL. lere indirmese bari. 2,30 TL. leri gördü. Biraz daha çıksın da ,oradan vereyim derken 2,24 TL. ye düştü.
Bu aşağı vermeler, yüksek montanlı al - sat emirleri verip silmeler büyük oyuncuların işleri.
Tek amaçları var, elinizdeki malı buralardan almak.
Hissenin defter değeri 3.64.
Buralardan çıkarsanız, siz bu borsada asla para kazanamazsınız.
Kar'ın üstünde oturmayı bilmek lazım.
Aşağıdan tekrar alıp , hisse sayımı arttırmak için , satmayı düşünüyordum. Örneğin 2,29 TL. den satsaydım ,şu an 2,22 TL. den yerine koyardım. 30.000 hissede 2 bin lira artı değer yaratarak , fazladan 900 hisse daha alırdım. Çünkü, bu hisse, iyice yükseldikten sonra ,en geç seans sonuna doğru iyice gevşiyor. Bu huyunu bildiğim için, katmerli kazanç yapmayı hedefliyorum.Tabii ,ben sattıktan sonra, hissenin hızla yükselerek arkasından baka kalma riskim de var. Bunu biliyorum. Ama ,bu ihtimal genellikle çok düşük oluyor.
Deniz dalgası misali bunda satış yapacaksan 500 veya 1000 adet adet anlık vercen blok yazarsan ürküyor baskı oluyo alış içinde öyle düştükce 50 lot 100 lot vs ara ara ürkütneden alıcı var havası yaratmadan olmalı onun için ekrandan bir an olsun ayrılmıycaksın bu gün 2.29 a kadar az az verdik 400 ila 1700 arası satış yazarak 40 bin üstü malı verdik
Ama sat emri bilgisayara girilmişse, al'ı gönderdiğin anda veriyor.
2016 yılı Temmuz ayında 1,27 TL. imiş. 27 Ekim 2016 da ,yani 3-4 ay sonra 3,58 TL. olmuş. Yani ,o zamanlar ,bu hisseye ,söz gelimi 127.000 TL. yatıranın parası , yaklaşık 4 ay sonra 358.000 TL. olmuş. Bu tespiti , mynet finanstaki geçmişe yönelik grafiğe bakarak yaptım. Kısaca , ucuzken alana çok güzel paralar kazandırmış.,
Birde şöyle bir taktik uyguluyor.
Sen 2.23 ten al koydun, hemen 2.27 -2.28 e çekiyor, vatandaş ooo gitti diyor, al emrini 2.25 e çıkarıyor, tam o anda küt 2.22 ye indiriyor.
Eğer sen o al emrini hemen 2.25 e çekmezsen, bu işlemleri yeniden yapıyor.
Bunun sebebi algoritma ile ilgiliyse, bu düzen bu bisti bitirir.
Vatandaşın doğal olarak, ' ya ben her işlemi yanlış yapıyorum ' fikri oluşuyor.
1.27 sembolik görmüştür 2016 da 1.47 sonrası baya bi yükseldi 10 binlotla 1.46 boşlugunu serbest emirle gördürdüm %50 bedelsiz öncesi ondan sonra 7 lirayı gördü milletin dikkatini çekti 178000 lotla baya bi kagıdın favorisini artırdım sonrası 2.60 sat ardından bak kader işte trilyonluk olacaktık temettü işlerini de kaldırınca dikjatlerden düştü ama yok bu sefer hergün al sat bu hissede 3 kişide olsak işlem hacmini dikkatleri cekecegiz dostlar yalnız bırakmayın beni
Grafikteki fiyatlar, %50 Bedelsiz düşülerek indirgenmiş fiyatlar oluyor.Yani ,biz bunu o anki fiyata çevirirsek , 2016 yılında 2 TL. den , 5,40 lara çıkmış oluyor........Hisse konusundaki isteğinize gelince , yılmadan mücadeleye devam edeceğim.Zafer bizim olacaktır. Hiç kuşkum yok. Çünkü ,karlı bir şirketi diplerde yakalamış durumdayız. Spek ,artık kendi düşünsün. Cin şişeden çıktı artık. Hisse dikkatleri üzerine çekti . Artık ,spek,kolaylan istediği gibi at oynatamayacaktır.
Birde ilk çeyrekte görülen 7.730.000 TL. kar, sermayenin 30 Milyon olduğu döneme ait.
İlk çeyrekten sonra 45 Milyona çıktı sermaye.
Bunun ikinci çeyrek karına bir etkisi olur mu bilmem.
Ancak 7.73 Milyon kar, 30 Milyon sermayede HBK 25.8 kuruş yapar, 45 Milyonda ise HBK 17.2 kuruş yapıyor.
Karlı mı değilmi değerleme yapacak olanlar akılda tutsun diye yazdım.
Tam hisse yükselirken, satış geliyor ve hisse tekrar düşüyor. Eğer bu satışlar, spek satışı ise ,zaten speğin elinde az miktar hisse var.Hisseye ilgi daha da artarsa, bu gidişle ,fiyatı aşağıya baskılayayım derken, speğin elinde hisse de kalmayacak.
Faktoring işinde karlar, yıl sonuna doğru evriliyor.
Çeyrekler itibariyle 20 20 30 35 gibi.
30 Milyon sermaye ile HBK 25.8 kuruş dedik, yıl içinde hiç bir artış olmasa bu yılda HBK 1 TL.yi aşardı.
45 Milyon sermaye ve 164 Milyon öz sermaye, şu ana kadar benim gördüğüm en yğksek değerler son 5 yılda.
Ben şu ana kadar toplamda 1.29 TL. toplam nakit kar payı ve % 50 bedelsiz aldım.
Ve bu yıl için beklentim brüt 40 kuruş, net 34 kuruş.
Verir vermez bilmem ama beklentim bu.
Spek efendi ,,,,,,,,,,, hep seans sonlarına doğru hisseyi düşürüyorsun. Bu sefer de takdik değiştir , seans sonunda sürpriz yaparak 2.58 TL. tavan fiyattan günü kapat. Aksi takdirde , sen zararlı çıkacaksın. Bu gidişle , elinde hisse kalmayacak. Bu durunda da işten atılıp , ekmeğinden olacaksın....Bak , ben seni düşünüyorum. Kendine ,ailene , çoluk çocuğuna yazık etme.. Vaz geç ,şu eski alışkanlıklarından. Sular seller geliyor. Bunun önünde kimse duramaz.Bugünü, hadi böyle 2,24 TL. den kapattın diyelim. Yarın, daha çok kişi kapını çalacak. Sonra , Pazartesi , Salı , Çarşamba ,,,,,,,,,, O zaman ne yapacaksın. Bu hisse, bu kadar karlı ve bu denli ucuzken seni rahat bırakmazlar.
Lidfa rekora koşuyor karlılık oranı yüksek beklenti 19 milyon 2. Ceyrek hadi lidfa tahminlerin üstünde gelsin
Ak yatırım 4 milyon elindeki bloktan az satmış müşteridir büyük ihtimal 2 gündür alışta gedik satıcı tutturamadı burda gedik yatırımcı dişli ver kurtul gedik
Bedelsizden sonra 3 lira üstü maliyetli cok yatırım kurumu var sıkıştılar 100 bin alımla 2.70 bile olur gedik ah gedik sen sattın tahtayı senide satsınlar
Bu arada , endeks de bozdu. -2000 puana yakın düşüş var. Bizimki 2,23 TL. de direniyor.
Altları doldurdum kademeler 3 bin 5 bin lot 2.11 kadar elmi yaman deli dumrulmu sabah verdik bi eline şimdi 2. Seans
%1,37 düşen borsada , %3,26 pirim yaparak, 2,22 TL. den kapadık. Artık hissenin önü açılmış gibi duruyor. Spek , hep , son yarım saatte, hisse satarak fiyatı iyice düşürürdü. Bu gün endeksin göçmesine rağmen bunu yapmadı. Bu kadar karlı ve ucuz hissede , bunu yaparsan , elinde lot kalmayacak dedik. Buradan, artık söyleye söyleye , spek de akıllandı anlaşılan.
Pes ettircek bu lidfa
Yordun bizi lidfa yolun acık olsun senden ekmek yok bize
Bugün , saat 14,08 itibariyle Crdfa , %6 ya yakın pirimli..............Lidfa , hadi bakalım ,sıra sende. Crdfa dan daha karlı bir şirketsin ve defter değerine bakıldığında, fiyatın daha hesaplı. Satan satsın , kalan sağlar bizimdir. Kalanlarla yola devam. Şirket , kar ediyor ve fiyatı çok ucuz Yükselen borsada , elbet birilerinin dikkatini çekecek.İyi , kötü, bir çok hissenin, ciddi pirimler yaptığı şu günlerde ,bu hisse, seyre bakamaz ,bakmamalı.
Alımları izle bazan yazmamak en iyisi 1.29 cardfa bu şuan 2.80 olması lazımdı ama izliyo birilerini sessizlik en güzeli by akıl burdayım
Bu gün dükkanı 2,22 ile açıp , 2,22 ile kapattık. Yani bu gün iş yapamadık. Dolayısıyla kazanç yoktu. Yarın, iş olur da , kazanırız inşallah.
Cok dogru alımlar var iş yapar kar bilanco zamanı
Sabah ilk dakikalardaki 2,33 e çıkıp aniden düşmesi ne anlama geliyor ,çözmeye çalışıyorum. Acaba yüklü bir miktar alım giren oldu da ,ona ucuzdan vermemek için mi yukarıya çektiler. Fiyatın yükseldiğini gören bu kişi, pabucun pahalı olduğunu görünce , şimdilik yüklü bir miktar daha almaktan vaz mı geçti acaba.Eğer öyleyse bu kişi fiyat düştükçe almak isteyeceğinden , artık 2,23 TL. nin altını bir daha görmeyiz diye düşünüyorum.