Doçe alımları her gün artarak devam ediyor. Filmin sonu güzel olacak gibi... ytd
Printable View
Doçe alımları her gün artarak devam ediyor. Filmin sonu güzel olacak gibi... ytd
Delikanlının bırı 12.14 e 200 bin gırdı:)...
Maharaj dostum kfein leri ne yaptin.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öğlen tahtayı Maharaj dosta teslim edip tahtayı izlemedim, 12 leri nihayet devirmişiz, ama tahtacı huyundan vazgeçmemiş yine, 12.33 görüp 12.15 kapatmış.
Gayet güzel bir haftalık kapanış oldu, yabancı boşuna toplamamış demekki, haftaya belki yerli oto sunumu da yapılır, Tayvanlı akücü işi de netleşirse ivmeleme hızlanır inşallah.
Bugünkü takas nasıl acaba, yabancı durumu nedir, paşyalaşan olusa seviniriz.
Müzik durunca tekno dans bitti dediler, pistin ortasında kalanlara sopayı verdiler.
Pastahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0a879f9cb2.jpg
SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum, takaslarda yerli kurumlar sattı yabancı kurumlar aldı. Nette 2 milyon para çıkışı oldu. Öğleden sonra hisse yukarı çekilip mal satıldı benim gördüğüm. Bu tahtada oyun bitmez dostum. Çözemeyiz biz bu tahtayı.
Migrosta var bende, bugün 7.500.000 para girişi oldu devre kesmesi lazım normalde bu meblağ ile gel gör ki hisse %1 bile pirim yapmadı yaptırmadılar. Mal toplama dertleri olunca böylede oluyor.
Vestelde para çıkışı var %3 temizimiz var.
Keşke her gün böyle para çıkışı olsa.:oleyo:
İyi bir hafta sonu olsun herkese.
Şu yerli ve milli Türkiye otomobil hikayesi olmasaydı vestel kendi otomobilini sahneye çıkaracaktı ama şuan Türkiyenin yerli ve milli otomobil ürettik başarısına gölge düşürmemek için kendi üreteceği belkide ürettiği otomobil beklemede kaldı.
http://www.hurriyet.com.tr/galeri-is...kti-40983889/4
Halbuki Vestel Veo yerli otomobil için tescil başvurusu bile yapılmıştı.
Neyse o beklesin biraz daha. Biz şu yerli ve millinin ekmek kadayıfını yiyelim önce.
10 gün içinde sahnelere çıkıyor yerli ve milli Türkiyenin kendi ürettiği otomobili.
Sonra Vestel Veo da ekmek kadayıfının kaymağında yeriz inşallah diyorum.
Mart ayında 6 liradan 14.57 ye gitmişti bu kara kaçan. İçindeydim o rallide ama erken sattık baktık arkasında uzun süre. Şu yerli oto hikayesi ile ilk hedefi 14.57 dir bana göre.
'Teknoloji ve internetin hayatımıza girmesiyle birdenbire çoklu kanallar oluştu. Böylece alışverişin her noktadan yapılabileceğini gördük ve bambaşka bir dünyaya ilerlemeye başladık'- Vestel Ticaret AŞ Genel Müdürü Ergün Güler:- 'Ocak ayında yerli operatörümüz Vestelcell ile bütün mağazalarımızda hizmette olacağız'
https://m.timeturk.com/perakende-gun.../haber-1314698
Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Onların iPhone'u varsa öbür tarafın da Samsung'u var, Venüs var, Vestel var." açıklamaları sonrası hisseleri büyük artış gösteren Vestel, şimdi de telefon operatörlüğü işine giriyor.
Geçen sene reis bir ara bu sözleri söyledikten sonra Vestel gaza gemişti Vestel Cell de tamammış.:bravo:
Sayın maharaj emekleriniz ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ederim
Sn. MAHARAJ inşallah yakın zamanda marttaki gıbı guzel bir ruzgar daha yakalanır hissede yabancılar oldukça iştahlı, bu arada emekleriniz ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz...
Beklentilerin gerçekleşeceği döneme girdik, belki bu hafta yerli oto işi sunumu yapılır, Vestel Cell, Taylanlı akücü vs. sırada.
Normalde böyle beklentili bir hisse seneyi dedğiniz zirveyi geçmesi lazım, yabancıların sürekli paylarını artması da buna işaret ediyor, daha da toplamaya niyetleri varsa yukarıdan alsınlar artık, diğerleri 2-3'e katladı, bu daha yolun başında.
https://invst.ly/ozmnk
Takaslarda deutschenin istikrarlı alımları çok dikkat çekici.
Son 1 ayda cuma günkü alımlarıyla 4 milyon küsur lot oldu.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bakanlığının 2020 bütçesinin görüşmeleri sırasında, yerli otomobilin Ar-Ge çalışmalarına değinerek, "Otomobil Girişim Grubu yerli elektrikli otomobil ile ilgili çalışmalarına devam ediyor. Oradaki batarya grubu ile biz ortak çalışıyoruz. Çünkü pil teknolojileri sadece otomobil sektörünü değil birçok sektörü etkileyecek kabiliyette bir teknoloji" diye konuştu. 500 kilometre menzile sahip olacak olan ve aralık ayında prototipi kamuoyu ile paylaşılacak yerli otomobilin Ar-Ge ekibi de yıl sonuna kadar 300 kişiye ulaşacak. Ar-Ge içerisinde en önemli paylardan birini batarya teknolojileri oluştururken, buraya yapılacak yatırım 11. Kalkınma Planı'nda da yer aldı. Bu kapsamda, rekabet gücünün geliştirilmesi için "Otomotiv Destek Programı" hayata geçirilecek. Programla sensör, batarya, yakıt hücresi ve yazılım gibi alanlarda teknoloji ve üretim kabiliyetlerinin geliştirilmesi sağlanacak. Yerli otomobil için teşvik mekanizması geliştirilerek proje tamamlanacak.
Bakan bir tek bu işi vestel yapıyor dememiş ama anlayan anlamıştır anlayacağını.
Bu işte pastanın büyüğü vestelin ama hissede en küçük dilimi vestel aldı.
Asuzu ne yapmış öyle, 7 lerden 13 liraya kadar yakmış lastiklerini.
Sanatçıının pardon tahtacının son dokunuşları...
Temlciyim, teknikten çakmasak da böyle bir görüntü vermiş, yorumlayacak bir teknikçi varsa iyi olur.
https://invst.ly/ozt0i
Paranoyak yaptı bizi bu hisse. Yok araba üretti, ilk yerli ve milli Vestel Veo çıkıyor dediler ne oldu belli değil. Yok Çinliler ile batarya ve akü fabrikaları kuruluyor 4.5 milyar dolarlık yatırım bedeliyle dediler ne oldu belli değil. Yok Google ile ortaklık yapıldı, Google için televizyon üretecek dediler ne oldu belli değil. Şimdide yerli otomobil ile Vestelcell çıktı 1 ay içinde her ikiside açıklanacak bakalım ne olacak hayırlısı.
Bu şirkette ki haberle ve beklentiler başka hiç bir şirkette yok ama insana çok güven veren bir tahtasıda yok.
Ben uzun yıllardır alır satarım vestel yaptığı yapacağı işlerden dolayı benim için bir tutkudur o ayrı tabi.
Baksanıza ilk yerli cep telefonu ile yerli arabayı yapmakta buna nasip oldu. Kim bilir daha neler yapacak.
Son günlerdeki hareketlere bakınca bu tahtacıdan her şey beklenebilir.
Aralık demişlerdi, bu hafta da olabilir 31 Aralık da olabilir.
Ama belki de bu vesileyle hisse biraz daha ilerler, sonuçta bu babayiğitler bu işe baş koymuşlar.:)
Bunu unuttuk ya, ilk yerli İHA yada Vestel yapmıştı.
http://www.vestelsavunma.com/tr/
Zaman zaman bende alır satarım bu vesteli en son Cuma yine aldım. Ama nedense pek güven vermiyor.
Hani bazı tipler vardır ya ne iş yapıyorsun diye sorulunca,
--Ne iş olsa yaparım abi
diyen.
Vestel de borsanin o tip bir şirketi bence. O kadar çok ışte adi geçiyor ki takip etmekte zorlaniyoruz.
Şu işlerden bir kaç tanesini adam gibi yapsa en az x5 i var.
Şimdiye kadar olmadı ama umarım bundan sonra olur.
İşi bilenleri burda görmek güzel. Söylediklerinize katılmamak elde değil. İnşallah bundan sonrası iyi olacak diyelim. Vestel iyi olursa bizde bu hissede uzun vadeli yatırımcı olmayı öğreniriz. Ama bungee jumping gibi bir şirket tahtasında bizde sadece macera ve tutku ararız.
Az önce yazdıklarıma bir örnek. Haberde 2018 yılı sonunda piyasaya çıkacağı söylenmiş. Yıl olmuş 2019 sonu aramizda vestelcell diye bir şeyi duyan veya kullanan var mı?
Sayın balıkadam 2019 ocak ayında çıkıyormuş
Dostum geriye doğru bir göz at. Paylaştık hafta sonu haberi. Güzel haber, etkisi olur mu hisseye bilemem ama Vestelde hikaye hiç bitmez bitmeyecekte. Turkcell den sonra Vestelcellimizde hayırlı olsun.
Tahta gidecekse ya patron götürür yada tuzcu gibi birileri.
Yoksa bütün haberleri hiç edecek gücü var bu tahtanın.
Türkiye' de 3 adet GSM operatörü vardır ve bunlar farklı bantlar üzerinde yıllar önce lisanslanmış operatörlerdir.
Bilindiği gibi: AVEA(TT), TURKCELL ve VODAFONE.
Geri kalanları; örneğin BIMCELL, PTTCEL vb. ("haberden de anlaşıldığı gibi VestelCELL de dahil!) türündeki yapılanmalar, mevcut operatörlerin pazarlama ağını genişletme çabasıyla değişik dağıtım kanalları ile yaptığı anlaşmalardır.
Katma değeri Vestel A.Ş. büyüklüğünde bir şirket için devede kulak bile olamaz.
Sözgelimi bu türdeki en büyük yapılanmalardan olan BIMCELL' in abone sayısı 1.5M civarına ulaşmış.
http://uzmanpara.milliyet.com.tr/hab...k/80000/80623/
Ancak takdir edersiniz ki, hemen her mahallede mevcut ve ucuzlukla özdeşleşmiş market zinciri ile Vestel' in toplumdaki algısı farklıdır.
"Söz edilen servis hizmete konulur ise... Vestel açısından en fazla Venus serisini tanıtma ve pazarlama için yeni bir parametre oluşturur" diye düşünüyorum ben.
Öte yandan grafikte bir fincan veya çanak görünümü oluştuğu fikrine katılıyorum.
Ancak buna da bir şerh koymak gerekir:
https://i.ibb.co/m0tzbLf/Vestl.png
Grafikte görüldüğü gibi;
12.33 kanal üst bandı idi ve Cuma günü buradan döndü.
Kanal eğiminin +17-18 Kr/gün olduğu düşünülürse, yarın için 17.50 ve sonraki her gün için +17/18 Kr eklemek gerekir.
Bu kanalı kıramazsa işte o zaman "fincan-kulp" diye tabir edilen görüntünün oluşması olası.
Velhasılı elde varsa izlemek, yoksa kanal kırılımını beklemek mantıklı gibi gözüküyor benim gözümde.
Bol kazançlar.