Az sonra
#ULAS
Açıkçılar yerine koyamadı
Panik başlayacak
ytd
Printable View
Az sonra
#ULAS
Açıkçılar yerine koyamadı
Panik başlayacak
ytd
#ULAS Arsadan kazanç 23 milyon TL / vergi %20 yani 4,6 milyon TL / sermayeye eklerse vergi % 0,00 / bizim hesapla %204 bedelsiz / 15 Mart 2018'den önce açıklanacak. Bilançonun erken açıklanmasının nedeni bu.
Tahminimiz böyle. ytd
önceden tahtayı geri basarlardı, bu sefer neden vermiyorlar hiç düşündünüz mü?...
Yarın sabah tekrar bir yukarı yapabilir 229a yazılacam sonkalan malları
ben ulas a güveniyorum...
Bizde guvenıozda devamlı mal koşuyorlar KY o ne olacak abıcım?
Sabır....1 ay iyi takip edelim...
Sadece %25'in %20'si bile 1,150.000 TL vergi demek.
Kalanı şirketten çekemeyecek, bir fonda tutacak ve kullanamayacak.
Bunlara girişirse şirket yönetilemiyor demektir.
Hesap açık bu para vergi dairesine bildirilemez, bildirdiğinde ya fonda kalacak kullanamayacak ve 5 yıl içinde sermayeye ekleyecek.
Ya vergisi ödenecek.
Bence bildirmeyecek, bedelsiz olarak %204 sermayeye eklenecek.
Fona atıp sonra sermayeye eklemezse yine vergi gelecek.
Devlet vergi ödeme sermayeye ekle diyor, bunu yapmazsa o şirket niye yönetici seçiyor.
ytd
Para ile borç mu kapayacaklar yeni bi yatırım mi yapacaklar asil mesele bu
Arsayı 30 milyona sattı/ defterde 7 milyondu/23 milyon kar oldu
Geçmiş yıllar zararlarına sayılan bölüm düşülünce 16 milyon net kar kaldı
Borçlar devredildi biraz nakit alındı,
10 milyon çekler kasada / diğer otelde her şey Polat tarafından yenilendi / yeniden değerleme ile 15 milyonda o bilançoya yazıldı
15 milyon TL otel + 10 milyon TL ( 3,5 milyon EURO) toplam özvarlık 25 milyon
Bu şirket 6 ay önce 7 milyon özvarlıktı, şimdi EURO %10 yükseldiğinde 1 milyon TL kur farkı kazancı yazıyor.
Yeni iş ilişkisi falan planlar yapılıyor, karlar sermayeye eklenmeli diyoruz
ytd
big bi sorum olacaktı teknik ıyı duruyor ama yukselişlerde neden hep ky'ye mal kösüyorlar bi fikrin var mı??
Gedik girdi çıktı 30 kademe belki %10 kazandı
Onun sattıkları piyasaya dağıldı ama hisse çökmedi, açıkçılar zararına yerine koydu.
YKB her iki tarafa oynuyor, yani yön neyse ona uyuyor
İsbank hep topluyor.
Piyasa böyledir, oyuncular taşır, sonunda küçüklerde kalır. Şu an ilgi devam ediyor. Yukarıdan satan yerine koyuyor.
1 Mart genel kurul, beklenti bitmedi. Bedelsiz 15 Marttan önce açıklanabilir. İş ilişkisi planları var.
Asıl oyun bankaların toplaması olur.
Şu an piyasa #ULAS ı tanıdı ve sevdi.
ytd
https://invst.ly/6kc0y
Yatırım tavsiyesi değildir
Halka arzlara çok para gitti
Dışarıda borsalar sallandı
BIST düştü
#ULAS iki kere 2,12 aşamadı
Gedik aldıklarını KY'ya 2,04'den dağıttı
1,200,000 açığa satış oldu
Bugün bile 300,000 falan açığa satış oldu
Onların hesabıyla 1,70 olurdu
Hisse halan ölmedi
Kapanışta geri alacaklar
Bizim emeğimiz olmasa bu kadar ilgi olmazdı, fiyat buralarda kalamazdı
Bizim tahminimiz, arsadan gelen 23 milyon vergi dairesine bildirilmeyecek.
%204 bedelsiz verilecek
Vergi dairesine bildirilirse ya fona atılacak kullanılamayacak, 5 yıl içinde bedelsiz verilecek.
Ya kar bildirilecek vergisi ödenecek
Bu adamlar aptal mı vergi ödesin.
ytd
Geçen sordum cevabın abuk sabuk oldu, hani 2.60, 3.60 uçaak kaçacak diyorsun, neiş diye sordum, 0,85 diyeyim oldumu falan diye artistik bir cevap vermiştin. BİZ de BİZ diyorsun, izin vermeyiz, yok yüzde 20 si bizde diye hava basıyorsun, kardeş Gediğin 1.200.000 lik hareketini siz şemsiye gibi ters çevirip uygun şekilde monte edemiyorsanız gediğe burda BİZİZ diye gezme, o zaman sen bizi GEDİĞİN 1.200.000 lotuna pazarlıyorsun alıcı yapıyorsun hergün. Sen GEDİĞİN adamısın.
Sen buralarda milletin elinden indir kaldırla lot aldırıyorsun, bu hisse zarardan kara geçmiş, DEFTER DEĞERİ 2.25 TL. Bunu zarardan arsa satışı ile de olsa kara geçen, üzerinde bedelsiz taşıyan ve GYO sektörüne geçebileceğine hatta otel satabileceğine dair söylentiler olan bir hisse olarak 7 tl ye kadar da taşıyabilirler spekülatif olarak, ama bu yolda seninle gidilmez, seninle çişe bile gidilmez, hergün ayrı bir dengesizliğin var, kusura bakma, insanların kafasını rahat bırak herkes kendi yolunu çizer zaten. Ama bu hissedeki hareket bana göre spekülatif olur, herkes uyanık olmalı, hedeflerini doğru tayin etmeli.
Aşağıdaki linkte bir yatırımcı BORSAGÜNDEM e sormuş, departmandaki uzman arkadaş kendi gözü ile yorumlamış,
http://www.borsagundem.com/piyasa-ekrani/yorum/10114
Yine aşagıdaki linkte de şirketin tüm profilini görebilirsiniz, sahipleri, toplam lotu, defter değeri vs.vs.
açacağınız sayfada şirketin tüm profilini görebelirsiniz.
http://www.borsagundem.com/piyasa-ek...sse-detay/ULAS
Uzmanın yorumu görülebilen değerlere göredir. Spekülasyon ile gideceği yer ayrıdır. Bunu da VARSA tahta yapıcı bilir, biz bilemeyiz. YTD DEĞİLDİR
@bigborsa Retweeted
@bigborsa
â€
@bigborsa
3h3 hours ago
More
Satışlar iptal 200 bin lotu geri alacaklar
Biz satmazsak tavan
0 replies 3 retweets 9 likes
Reply Retweet 3 Like 9
@bigborsa
â€
@bigborsa
3h3 hours ago
More
Sattıklarını yukarıdan alacaklar
Satmazsak tavan
0 replies 1 retweet 3 likes
Reply Retweet 1 Like 3
@bigborsa Retweeted
@bigborsa
â€
@bigborsa
3h3 hours ago
More
Gerekirse tüm şirketi alacağız
hedef 3,60
BİGBORSA gümbür gümbür mal pazarlıyor, bu topik de yasaklanmamak için TWİTTER daki sayfasında şimşek gibi gürlüyor, buraya da tatlı tatlı hedef göstererek pazarlıyor bizi GEDİK e. Sn.TARKAN K olayı tesbit etti ama ne çare.
Tamamını elinizden alacağım o paraların
3,60 hedef deyip
0,80 yapacağım
Şimdiden kaçan kurtulur
Pazarlama 0,80 olunca 0,40 diye olacak bu sefer
Ne yana kaçsanız yakalarım
Her koşulda çakarım
ulu manitu sizi benden korusun
bugün ve yarın ulaş eksi kapatabilir..iyi mal çıktılar 184de destek bulabilirse haftaya tekrar yeni zirve denemesi yapabilir...
Bu ve bunun gibiler paraya taparlar vebal tarafını dusünmezler yeni girecek olanlar dikkat etsin hisseyi pazarlama diz boyu bi masa bi sandalye olan şirketi gorende birsey zannedecek
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsada kazanmaya çalışacaksın, kazanamayınca bir namus, bir iman ve bir erdem içinde olacaksın.
Para kazanınca tanrı mı gönderiyordu
Biz alınca yükseldi, siz bize sattınız
Şimdi kafanıza çakacağız
0,80 belki 0,40
Battınız işte
Çoluk çocuğun vebali sizi kanser eder
Geberirsiniz artık
Bu adam hala nasıl burda yazabiliyor,site yönetimi uyuyor galiba.Adam her kademeden mal pazarladı yönetim yine sustu.Ayık olun AHALİİİİİİİİİİİİİİİİİ bu adamın olduğu tahtalardan uzak durun....GYO olacakmış belki GYO ların durumu ortada spekülatif birkaç GYO ara sıra yukarı aşağı hareket yapıyor,başka nane yok...
Retweet yapmayan engellenir haaaaaaaaaaaaa ona göre....İstersen tırtborsa yerine yine bana ceza ver yönetim.Ben doğru olanı söylemeye cezam bitince yine devam ederim.
Kaç çocuğun rızkını kaptırdınız
Donsuz kaldınız işte
Havuç gösterip, salatalık verdik
alıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=1M51
satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=CWF4
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=G14P
Bigborsa iyi hisse pazarlıyor da bazılarının anlaması kıt! Adam 1,44 de ortalamam 1,70 dedi o zaman da isme gerek yok bazıları hisse pazarlıyor dedi. Biz sayesinde portföyü %50 büyüttük! Bigborsa tamam diyene kadar da büyütmeye devam. Ulaş güven %? ama Bigborsa ya güven %100 yazdıklarım şahsımı bağlar.
Kesinlikle YTD
Dersine iyi çalışmışsın yeğeeeeeeen,ama ben senin patronunun olduğu hissede asla işlem yapmam senin patronun nasıl kafasından hedef yazıyorsa ben de öylesine yazdım onu nerden çıkarıp buldun....Siz bayağı şirket olmuşsunuz Allah sizin elinize düşürmesin kimseyi...AMİİİİİNNNN...
TIRT 3,60 diyor ben de önünüz şelale diyorum...Buyrun düşünün,beyin fırtınası yapın kararınızı verin Ulaş yatırımcıları...Burası borsa kim kime ....Öyle kimseye bedava ekmek yok...
https://i.hizliresim.com/W7gGRE.png
Ben 1 in altını görürse ve hala borsada işlem görüyor olursa belki uğrarım yanınıza,haydi kalın sağlıcakla.
Bu sayfa tam “kırmızı başlıklı kız” hikayesi ve kahramanları ile dolu.Kimin kurt ya da “çakal”, kimin kırmızı başlıklı kız, kimin nine olduğu gayet açık.allah kuzu görünümlü kurtlardan korusun.:bravo:
Eğer tanrı olsaydı, senin cezanı keserdi. Sıkışınca bana gelme ... derdi.
El alem sana para kazandıracak diye umdun olmadı benden istiyorsun, bre ... sende hiç akıl yok mu derdi.
Bütün ahlaksızlar tanrı, vatan, millet, bayrak arkasına saklanıyor.
Bu lafları söyleyenden herşeyini uzak tutacaksın
Tanrı yok, senin vicdanın olsa zaten tanrıya gerek kalmaz.
Tek bir adet bile satmadım. Hedefim değişmedi.
ytd
buralar baya şenlenmiş yawww....
şarlatan ve avaneleri yetmezmiş gibi mezarcılar da gelmiş...
yazmıyım yazmıyım diyorum ama sırf ky için yazıyorum...
bu şarlatanlara ve mezarcıları sallayın, tekniğine bakın..ytd...vesselam...
Şarlatan ve avanesi bugün pek tutuşmuş.malda yakalandılar galiba.batarsınızda ky nın yakasından düşersiniz.kağıda zerre kadar etkisi olmayan patronun yağdanlıkları görevleri bu başka hiçbir şey değil.
Atayız sesin atayız olman insanları hiç ilgilendirmiyor.burda gelip ahkam kesme üstüne vazife olmayan konularda.inançsızsan kendine başkasının inanması seni niye geriyor bu kadar.al şarabı vur başına git demle kafayı bee:drunk: